Uppdateringar/News:

2019
28/5-19
VI HAR LITE PROBLEM med vår dator och håller på att ordna med en ny plattform.
Därför är det inte uppdaterat på länge och vissa saker kommer ej med som hänt sista ÅRET tyvärr.
Den 22/5 fick vi vår Y-kull 2 hanar och 3 tikar. Alla är tingade.
Vi gratulerar även vår Himla som blev 10 År den 21/5, Q-kullen som blev 10 år 25/1, 4/2 blev V-kulen 4 år, 19/2 blev X-kullen 1 år, 1/3 blev T-kullen 6 år.


2018

16/4 Nya kort på X-valprna som blivit 8 veckor här. Nu har alla börjat fara och vi önskar er lycka till med dem alla och kram dem i från oss igen.


8/4 Nya kort på X-valprna som blivit 7 veckor här.


1/4 Nya kort på X-valprna som blivit 6 veckor här.


25/3 Nya kort på X-valprna som blivit 5 veckor här.


19/3 Nya kort på X-valprna som blivit 4 veckor här.


11/3 Nya kort på X-valprna som blivit 3 veckor här.


6/3 Nya kort på X-valprna som blivit 2 veckor här.


5/2 Nya kort på X-valprna som blivit 1 vecka här.


21/2 Nu har jag gjort en egen sida för X-kullen.


20/2 Jiippi Nu har vår X-kull kommit 5 hanar och 2 tikar. Läs mera under Valpplaner.


11/2 Jag har nu även skaffat ett konto på Facebook  för Gangsterluvans kennel där jag kommer lägga ut senaste nyheterna troligen lite fortare än hemsidan.  Ni kan hitta den här.:
https://www.facebook.com/gangsterluvans/


7/2 Här kommer lite uppdateringar. Först kan vi berätta att vi känner sparkar på båda sidorna i Vilmas mage så nu håller vi tummarna för lite valpar snart!
Sen gratulerar vi HIMLA som tillslut efter ca 3,5 år fick hem sitt CIB  Championat i från FCI efter många turer då hon tog det det i lilleström 2014! Tur vi hann få det innan hon gick bort i alla fall hon blir ju 9 år i maj. Hon blev ju även Årets vinstrikaste Vetranvinnande tik 2017!
 

Sen passar vi på att Gratulera både U-kullen som blev 4 år den 28/12, Rutan som blev 7 år den 19/1, Q-kullen blev 9 år den 25/1, V-kullen som blev 3 år den 4/" och sist men inte minst PINGLAN som blir 10 år i dag den 7/2. STooort grattis till er allihopa och ett litet extra grattis till Pinglan som blir10 år!


11/1  Goda Nyheter. Nu ser vi tecken på att Vilma är dräktig. Ring om ni är intresserade av valp efter henne. Läs mera under Valpplaner.


2017

18/12
Nu löper Vilma och vi har parat  henne med Bernerligans Abrakadabra "Boston". Läs mera under Valpplaner.
Vi avslutade även året med att få en SVENSK VETERANVINNARE 2017 titel FI USH SE UCH SE VV-17 Doremis Himla Sefin Uwa (Obs kortet är taget i september 2017) på Stora stockholms utställningen i går. och med ett Reserv Cert på Vilma. Läs mera  under Resultat.

PASSAR ÄVEN PÅ ATT ÖNSKA ALLA
GOD JUL och GOTT NYTT ÅT.


2/12 Tyvärr så måste vi meddela att Bettan är tom. Vi planerar att prova en gång till med samma hane nästa gång hon löper.


24/10 Nu har vi parat Unibet med Bernerligan Abrakadabra "Boston" och ni kan läsa mer under Valpplaner. Hör av er om ni är intresserade av valp efter denna kombination.
Även nytt under resultat.


9/9  Ja Jösses vilken sommar. Först har vi fått en son som tagit Studenten och mer eller mindre flyttat hemifrån (arbetar uppe i norr nu) samtidigt lyckades jag opereras för Blindtarmen (natten innan Studenten) men missa sonens Student tänkte jag inte göra. De på sjukhuset tyckte nog inte att jag var riktigt klok.
SEn har vi fått upp vår efterlängtade Bastu i stugan med en relaxavdelning och nedsänkt badkar utanför.
Vi har även hunnit med att både se Jill Johnsson och Per Gessle.
Bettan tog sitt andra CERT i Köping.
Sist men inte minst så gjorde vi en vansinnes körning vi tog både Ängelholm SShk och Öland ssk på samma helg och det är nog en helg som jag aldrig kommer att glömma. Strålande sol i Ängelholm men Hällande regn på Öland men vad gör väl det när vi åkte därifrån med Både en Champion (Bettan) som både blev BIR  tog Cert och Blev CHAMPION och BIG 4a i gruppen. Dessutom stod halvsystern Vilma 3 BTKL med reserv Cert och Himla blev BIR Veteran 2 BTKL och slutade sedan som
BIS VETERAN i stora ringen. Vi rullande hemåt med lätta steg skall jag säga.
Sedan Himla blev veteran i Juli har hon fått 3 BIR Veteran  vara av 2 BIS Veteran (en på SSHK och en på SKK) samt 5 BIM Veteran och dessutom placerat sin 2 BTKL  2 ggr, Inte illa start på Veteran tävlan.
Dessutom har Kenos Valp Macis Qubec blivit champoin i sommar. Stort Grattis till er Agneta. det är han värd.
Jag har uppdaterat under Resultat, viktors sida, Bettans sida himals sida.
Himla BIS VETERAN ÖLAND 2017 Bettan BIR och CHAMPION Öland 2017 samt BIG 4any op blidtarm på student vår bastu


5/6 Uppdaterat under Resultat efter 3 dagars utställning i Norrköping. Vi kom hem med ett reserv Cert på Vilma och 2 st BIM Veteran placeringar på Himla som gjorde debut i Veteranklass. (Vi ställde inte henne sista dagen).

BIM VETERAN FIUCH Doremis Himla Sefin och BIR VETERAN  FIUCH SE UCH Berntiers On Demand


29/5 Idag Firar vi 20 år som uppfödare, Tänk vad tiden går fort när man har roligt! 16 kullar har vi hunnit med.
 1a kullen G-kullen 2a kullen H-kullen
3e kullen I-kullen 4e kullen J-kullen
5e kullen K-kullen 6e kullen L-kullen
7e kullen M-kullen 8e kullen N-kullen
9e kullen O-kullen 10e kullen P-kullen
11e kullen Q-kullen 12e kullen R-kullen
13e kullen S-kullen 14e kullen T-kullen

15e kullen U-kullen 16e kullen V-kullen


28/5 Tjoohoo äntligen tog Bettan sitt första Cert i Gimo i går och slutade som 2a i BTKL! Har även uppdaterat under resultat.


26/3 Uppdaterat under Resultat.


7/3 Tyvärr måste vi meddela att Bettan inte har några valpar i magen. Läs mera under Valpplaner.


26/1 Nu har det nya året börjat och vi kan nu berätta att vi parat Gangsterluvans Unibet och ni kan läsa mera under Valpplaner. Men är ni intresserade av valp får ni gärna höra av er.
Gratulerar även både Q-kullen 8 år och R- kullen "Rutan" 6 år som fyllt år denna månad.


2016

21/12
Nu passar vi på att önska GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till er alla där ute. Detta är första året som vi inte skickat några riktiga julkort men jag skall bättra mig till nästa år igen för jag tycker det är lite roligt att få riktiga julkort själv! Men ibland hinner man inte och då får det bli som det blir. Kram på er alla. 


3/12 Idag och i går var vi på Utställning i Stockholm. Läs under Resultat.


12/11 Nu har det även blivit lite vinter här nere i Söder. Vi får väl se hur länge det stannar! Har uppdaterat lite under Resultat.
Vi var en sväng ned till Danmark och ställde både Vilma och Bettan och det gick väldigt bra men det är aldrig roligt att stå 2a då vi missade både Cert och dansk vinnar titel!
 


3/9 Tyvärr måste vi meddela att Bettan inte har några valpar i magen. Vi kommer att para om henne igen om ca 4 månader så hör av er om ni fortfarande är intresserade. Vi kommer att uppdatera hemsidan så fort det är gjort. Vi har även vår Vilma som vi troligen kommer att para i början av nästa år. Hane är ej bestämd.


18/8 Nu har vi varit på specialen i Ängelholm och det kan ni läsa mera om under resultat. Vilmas syster Vizzla tog nog det bästa placering och blev 4a ukl av  våra hundar. Efter utställningen hade vi det väldigt trevlig och vi tog en promenad ned till stranden. Helt otroligt vackert och trevligt hade vi. En helt oförglömlig kväll!


22/8  Doremis Himla sefin blev BIM i Eskilstuna i går och BIR blev Berntiers Go for it.
                              


2/8 Har nu försökt att lägga in lite uppdateringar lite varstans bland annat under resultat. Ser ni något som inte stämmer eller fattas så får ni gärna höra av er så rättar jag till det.


28/7- 16 NU har vi äntligen fått igång vår hemsida igen och här kommer en lite snabb uppdatering på det som hänt nu senast. Vi har parat Unibet med Berntiers On Demand. Läs mera  under valpplaner. Mera uppdatering kommer senare. Hör av er om ni är intresserad av valp efter denna kombination.


2015
 14/12 
Vi har forfrande problem med vår hemsida och kan inte uppdatera resultat. I helghen har vi dock vare på stora Stockholm och där slutade Himla som 4a i Championklass med CK och Bettan med Exc och som 3a i Öppen klass. Tyvärr måste vi även berätta att Gangsterluvans Jänta av hedvig har fått somna in nästan 12 år och 8 månader. Många kramar sänds till er Ia och Lena.
Gangsterluvans Vilma Vildtass bor nu även hemma hos oss och hon är en mycket charmerande hund med full av energi och älskar verkligen leksaker. Hon kan nästan inte gå ut och kissa utan att ha en leksak i sin mun. Men hon har samtidigt inga problem med att slappna av om det krävs.

VI PASSAR  PÅ OCH ÖNSKAR ALLA GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!


11/10 Hej nu har vi äntligen fått igång hemsidan igen men det är fortfarande lite svårigheter med ffa resultat.
Vi grattar Gangsterluvans Jänta av Hedvig som den 20/9 blev Kennelns äldsta Berner. 12 år och 6 månader.
Grattar även Gangsterluvans Vizzla Vildtuss som blev bästa valp i sshk i ängelholm med HP.
Grattar Gangsterluvans Sigge svartkrut som tagit titeln RLD F.

Ett nytt kort även på Smirre Svartkrut 4 år.

Har även fått lite nya kort på Qajsa Qavat 7 år och 5 mån.

Vi har haft en helt fantastisk sommar och firat våra 50 åriga födelsedag med alla nära och kära. Tusen tack till er allihopa som gjorde dagen oförglömlig.


6/7 Jag har lite problem med att uppdatera vår resultat sida.
Stort grattis till vår S-kull som blir 4 år den 14/7. Hoppas ni får en toppen dag! Krama dem i från oss.


2/5 Ny uppdatering under resultat. Himla slutade som 2a BTKL i Lidköping i går!! läs mera under Resultat.


11/4 Gratulerar Gangsterluvans Maja Gulljänta på hennes 10 års dag några dagar för sent men bättre sent än aldrig. Krama henne från oss.


1/4 Nu finns även nya bilder på V-kullen  8 v här och nu börjar deras nya liv med deras nya ägare. Kram dem alla i från oss.
Nu har även Vilma vår fodertik fått en egen sida här.


26/3 Nu finns även nya bilder på V-kullen  7 v här.


22/3 Nu har V-kullen fått en egen sida och deras namn har kommit.


18/3 Nu finns även nya bilder på V-kullen  6 v här.


17/3 I dag blev Gangsterluvans Jänta af Hedvig 12 år. Tänk att få ha hunden så länge det är det inte många förunnat!! Nu är hon tredje äldst i vår kennel! Det fattas 5 månader då blir hon äldst så nu håller vi tummarna!


16/3 Vi har fortfarande en tikvalp (ej utställning) kvar pga återbud så hör av er om ni är intresserad av en valp på 070-387 58 54.


15/3 Ja vilken start för Gangsterluvans Unibet Ulltuss i officiellklass i Sverige i Junior på Specialen i Sala idag. Där vann hon sin klass och sedan placerade hon sig 3a i BTKL med Reserv Cert och då skall man komma i håg att hon är nästan helt urfälld! Dessutom placerade sig Doremis Himla som 2a i BTKL !! Se mera under resultat.


12/3  Nu finns även nya bilder på V-kullen  5 v här.


6/3 På grund av återbud har vi en valp kvar hör av er om ni är intresserade av valp.
 Nu finns även nya bilder på V-kullen  4 v här.
Vi har nu även varit på en upplevelse utöver det vanliga PUPPY of the YEAR!! Hit kommer de hundar som har placerat sig bra i gruppfinalerna under hela förra året 2014 och tävlar on Puppy of the Year. Där går de upp två  hundar i taget tills det bara blir en hund kvar! Tillställningen hålls på Grand Hotells vinterträdgård i Stockholm!!
Gangsterluvans Unibet Ulltuss (gangsterluvans Ruter Dam &Kronblommas Mucduff) var kvalificerad och tog sig vidare i 2 omgångar! och det utan Päls!! Vilken upplevelse!!
Uppe i hundrummet på Grand Hotell! Uppe i hundrummet på Grand Hotell! Martina var även med!Uppe i hundrummet på Grand Hotell! entren på scen! Priserna!

 


27/2 Nu finns även nya bilder på V-kullen  v här.
Passar även på att gratulera T kullen som blir 2 år den 1/3.


19/2  Nu finns även nya bilder på V-kullen 2 v här.


13/2 Nu grattulerar vi Ulla Ulluss som är friröntgad runt om mede A höfter. Grattis verkligen jätte roligt.
Nu finns även nya bilder på V-kullen här.


9/2  Grattulerar P-kullen Pinglan lite i efterskott på hennes 7 års dag den 7/2! Hoppas du fick en bra dag men det vet jag ju egentligen att du fick. Kram på dig från oss.


5/2 Nu har vår V-kull kommit.  3 tikar och 4 hanar! Allt har gått jätte bra och alla mår bra. Ni kan se mera kort här.


31/1 Vi gratulerar alla i Q-kullen som blev 6 år den 25/1. Bättre sent än aldrig!


22/1 JIIIPPPIII nu är även Gangsterluvans Urgil Ulltass friröntgad runt om med A höfter!!
 


18/1 Vi har haft lite problem med att uppdatera vår hemsida så därför liigger vi lite efter i uppdateringar.
Nu har det blivit nytt år och vår L-kull har blivit 10 är den  5/1 närmare bestämt Lingon!! Hoppas du fick en bra dag!
Vi kan också meddela att vi nu ser tydliga tecken på dräktig het hos Rutan. Så nu håller vi tummarna för många valpar.
Sist men inte minst så har vi den glädjande nyheten att berätta att väran Unibet "Bettan" är friröntgad runt om med A höfter och Ua fram!!!!


2014

23/12
Nu gratulerar vi vår O-kull som blir 7 år idag och passar även på att gratulera vår U-kull som blir 1 år den 28/12. Hoppas ni får en bra dag. Många kramar i från oss.


3/12 Nu är det väntans tider igen. Vi har nämligen parat SUCH Gangsterluvans Ruter Dam med Möllelyckans Amadeus och nu håller vi tummarna för många valpar i början av februari. Ni kan läsa mera under Valpplaner.

Har även fått några kort på Gangsterluvans Sigge Svartkrut  "Fonzie" som i somras tog titeln RLD N. Grattis Marita det gjorde du bra. Ni kan se lite flera kort här.


23/11 Ja gisses vilken helg vi hade förra helgen! Vi åkte hem med 2 st titlar, en  Nordisk vinnare 2014 på Mega som dessutom blev BIR och Bettan som kammade hem Nordisk juniorvinnare 2014 titeln!!! Dessutom var det väldigt nära även för Himla som kom 2a i BTKL av ca 95 berner. Hon kammade dock hem ett CACIB tror vi och det behöver hon!! Läs mera under resultat. Inte nog med att det var trevligt på utställningen så hade vi mycket trevligt resesällskap av Martina och Carina och vi diskuterade hanhundar för hela slanten!! (Rutan löper nu!) och på lördagen var vi och kollade in Holmenkollen!!!
Vi har även fått ett kort på Lurvas som tyvärr har gått bort 9 år o 8 mån gammal! Ni kan se det här.


19/10 Nytt kort på Kenos valp i USA på Libby kan ni se här.


8/9 Uppdaterat lite under Resultat från sshk i Ängelholm där Rutan lyckades bli 3a BTKL! Grattis Martina! Har även satt in några bilder under Rutans sida.
Hittade även ett kort på Keno där man kan se att det finns en likhet mellan Rutan och Keno. KUL!!!
Gixa ca 6 år och Keno ca 2-3 år  Rutan 3,5 år
Gixa och Keno                                                                                Rutan


24/8 Ja vilken helg! Först Rutan som blev CHAMPION o 2a Btkl i Norrköping, Bettan som blev BIR o BIS 2a i Norrköping, Himla blev BIR i Eskilstuna och BIM i Norrköping.
Gangsterluvans Urgil "Uffe" blev Bästa hanhunds valp på Rasspeciallen i Byske. Grattis igen Margareta.
Kenneln har även fått ytterligare en RLD N tittel med hjälp av Marita med Gangsterluvans Sigge Svartkrut "Fonzie" varit så duktiga. Grattis igen.
Helgen avslutades lite väl dramatiskt om ni frågar mig. Då vi skulle åka och flytta in sonen i Örebro ( han skall börja skola där) så lyckades vår Jämthund Mega sätta ett fiskedrag i sin läpp och tunga! Fick lite lätt panik då Anders stod och väntade på finaltävlingarna i Eskilstuna! Via telefon guidade Anders mig igenom att agera "veterinär" och jag lyckades knippsa av 2 av krokarna själv men den 3e fick jag inte bort! Packade snabbt in allt i bilen med Mega framför fötterna på Viktor och åkte till min "bästa Anders Andersson" som fixade ut den 3e kroken! Han är bara BÄST! Mega var så duktig och blev verkligen jätte glad när den var borta!
Har även fått kort av Smirre i Ryssland som ni kan se här.
Har även uppdaterat lite kort från sommaren under Viktors sida.
BIR SUCH Doremis Himla Sefin o BIM Alpenspirit Its our Game Eskilstuna SKK
 

5/8 Nya uppdateringar under resultat. Ruter Dam ställdes i Ransäter och slutade som 3a BTKL med reserv Cacib!!


24/7 Grattulerar även S-kullen som blev 3 år den 14/7.
STOOORRT GRATTIIS till Gangsterluvans Ruter Dam som tog sitt 2a Cert i helgen som var i Askersund och slutade som 3a BTKL!! Läs mera under Resultat.
Únibet blev även BIS 2a och BIS 3a i Askersund och Köping i helgen som var. Himla placerade sig osm 4 a BTKL i Askersund.


14/6 Tänk vad tiden går fort vår "lilla son" har blivt stor!! Igår gick han ut grundskolan. Hipphipp Hurra! Ni kan se några kort på hans sida.


3/6 Ja vilken start vår Bettan fick i utställningsringen!! Hon slutade som BIR Baby, Bästa valp 1a och sist men inte minst som BIS VALP på SShk i Degerfors i helgen som var. Dessutom kom hennes syster  Undra (Ussi) 2a med HP.! Grattis Arne! Bröderna ställdes också men blev inte placerad denna gång. De kommer nog tillbaka på nästa utställning skall ni se!  Vi träffades dessutom alla 4 valpar Undra, Uno, Urgil och Unibet hemma hos Martina på lördagskvällen och dessutom kom deras pappa Kronblommas Macduff även dit. Det var väldigt roligt Monika att även ni kom  och tack för filmerna du tog från utställningen det var så roligt att få se. Vi kunde se hur otroligt lika de är i typ alla 4 valpar. Ni kan se lite kort här. Här kan ni även se en flim från babykalssen tikar:

Har även fått några kort på Umeå. Dessutom slutade Himla som 2a BTKL. Ni kan läsa under resultat.

Nytt kort även på Smirre här.
Nytt kort på Kenos valp i Usa här.


17/5 Ny uppdatering med utställnings resultaten i från Lidköping där vi fick 2 st BIR hundar!!! Mega och Himla. Inte var dag man klarar av det inte!! Ni kan läsa under resultat.
 


1/5 Nu måste vi tyvärr meddela att Vår fantastiska Keno Kanon finns inte längre. Han blev 10 år och 3 månader. Det är med tungt hjärta som vi har tagit detta svåra och tunga beslut men han började bli gammal och den sista veckan blev han dålig i ett bakben. Hans sinne var dock lika ungdomlig som när han var valp!! Älskade leksaker hela sitt liv och ville var med på allt. Saknaden och tomheten är enorm!!! Nu får vi försöka komma i håg alla fantastiska år vi ändå fått med honom. Hans 3 sista år i livet resulterade i Mest vinnande Berner 2011 och 2012 samt Vetranvinnare 2011, 2012 och 2013. 2013 slutade han även som nummer 5 på mest vinnande listan över hanhundar och det som 9-10 åring. Inte illa!/ It is with sadnes we tell you that Keno is dead. He became older and the last week he had problems with one of his hind legs. 10 years and 3 months!

Har även uppdaterat under resultat.


8/4 Nu har jag satt in lite nya kort både på vår 11 åring Jänta och våra 9 åringar Maja och Maurice på deras sidor. Tusen tack för bilderna Ia och Pernilla.


4/4 Nu gratulerar vi M-kullen  (Maja och Maurice "KG") som blir 9 år idag. HIIIIPPHIIIPPP HURRA!!!


23/3 Ja så har det nya utställnings året dragit igång igen. Har gjort en ny resultat sida för detta här. Det var verkligen lite konstigt att åka på utställning utan Keno men vi har ju beslutat att han får sluta sin utställningskarriär med flaggan i topp och som BÄSTA VETERAN 2013 och på en 5 placering i Årets vinnare 2013. Inte illa för en 9-10 åring!!
Doremis Himla slutade även på 8e plats över årets vinnare 2013.

Satt in lite nya kort på U-kullen här.


17/3 Hipp hipp hurra idag firar vi Gangsterluvans Jänta av Hedvig som blir 11 år!!! Pussa och krama henne från oss.


1/3 Hipp Hipp Hurra nu gratulerar vi vår T-kull som blir 1 år idag. Hoppas ni får en bra dag med många godsaker! Pussar och kramar från oss. Nu har vi bara den hemska  stundande röntgen framför oss!! Vi håller tummarna.


25/2 Nu har även Unibet fått en egen sida.


22/2 Nu har valparna börjat flytta och jag har gjort egna sida åt  U-kullen som ni kan se här.


21/2 Nu finns flera kort på Ukullen 8 v här.


15/2 Nu finns flera kort på Ukullen 7 v här.


9/2 HIPP HIPP HURRA IDAG FIRAR VI KENO SOM BLIR 10 ÅR!!! Vilken känsla att få äga och föda upp en sådan fantastisk hund i så många år!! Jag skall försöka skriva en liten sammanfattning längre fram men idag skall vi bara njuta av honom. Ni kan  även se mera foton på Keno på hans sida och där även hans utvecklig som är lite roligt att se från valp till 10 år längst ned på hans sida.


8/2 Nu finns flera kort på Ukullen 6 v här. Alla har nu även fått namn Gangsterluvans Unibet Ulltuss, Ulla Ulltuss, Undra Ulltuss, Urgil Ulltass, Umeå Ulltass och Uno Ulltass.


7/2 Hipp hipp hurra! Vi gratulerar Pinglan som blir 6 år idag! Nu kan ni ser mera kort på henne här.


1/2 Nu finns flera kort på Ukullen 5 v här.


27/1 Nu finns flera kort på Ukullen 4 v här.


26/1  Nu finns nya kort på Ukullen 4 v här.


25/1 Nu grattulerar vi Q kullen som blir5 år idag. Hipp hipp hurra!!


18/1 Vi har haft problem med min dator, som jag har hemsidan på, så därför har jag inte kunna uppdaterar på länge men nu är den igång igen i alla fall hjälpligt. Nu finns det nya kort under U-kullen både på 2 veckor och 3 veckor. Alla mår bara bra och nu har de fått flytta ned i köket. Ni kan se dem här.

Passar även på att Gratulera vår otroligt duktiga "mamma" Rutan på hennes 3 års dag i  morgon. Hipp Hipp hurra. Vi skall se till att din dag blir bra!


5/1 Gratulerar vår L-kull på deras 9 års dag.
Nya kort på U-kullen 1 v här.


2/1 Jippi nu kan vi meddela att vår U-kull har kommit den 28/12-13. 3 hanar och 3 tikar blev det och alla mår bara bra. Ni kan se lite kort här.
 


2013

19/12 Nu önskar vi alla valpköpare och vänner GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!


8/12 Ja så var årets sista utställning över och vi åkte med två totalt urfällda hundar och Himla fick excelent men blev sedan oplacerad och Keno fick exc och CK i Veteran klass och sedan BIM veteran. Läs under resultat.
Gjorde en liten snabb koll över Kenos resultat för i år, han har ställts ut 11 gånger och placerats sig i BHKL 7 ggr.  6 st BIR Veteran och 4 BIM Veteran placeringar och 4 st BIS vetranplaceringar varav 3 st BIS 1or!! Inte illa av en 9 åring.

Nytt kort på Kenos valp Stensängens Puskas kan ni se här.
Nytt kort på Kenos valp Flying of Angel de la Lumière d'Eden som blivit Internationell Champion kan ni se här.
Vi har även ställt ut Gagnsterluvans Tuva Toppluva och Högelyckes Mega (jämthund) på inoff Mårtengås i Enköping läs mera under Resultat. Tuva blev 2 a BTKL och Mega blev BIR och BIG 4a.


26/11 JIPPIII! Vi har gjort ultraljud eller rättar sagt har Martina gjort det på Rutan och det konstaterades att hon har valpar i magen!!! Nu håller vi tummarna att allt går vägen och att vi kommer att få valpar i januari 2014./ We have seen puppies in ultraljud on Rutan and we cross our fingers för many puppies in the beginning of 2014!


28/10 Jippiii! Nu har vi parat Rutan med Kronblommas Macduff och nu håller vi tummarna för att det blir många valpar. Ni kan läsa mera här. Hör av er om ni är intresserad av en valp efter denna kombination. /If you are intressed in a Puppy please give us a call.


13/10 Fått några nya kort på Macduff som ni kan se här.


3/10 Ja så har vi bestämt vilken hane vi skall använda på Rutan och det blir Kronblommas Macduff. Ni kan läsa mera under valpplaner./ We are mating Rutan with Kronblommas Mucduff. Read more here.
Vi gratulerar även Gangsterluvans Smirre Svartkrut i Ryssland som blivit Rysk Junior Champion och är fri både fram och bak på röntgen.
 


7/9 Ja "äntligen" kan man sätta sig och försöka uppdatera hemsidan lite med sommarens händelser. Börjar med resultaten av utställningar som ni kan läsa om här. Roligast var nog att vår fodertik har gått så bra och placerat sig i flera BTKL och tagit ett Cert!!! Synd bara att vi inte var med på just cert utställningen men man kan ju inte vara överallt. Sedan var det väldigt roligt när Keno nappade åt sig pipleksaken "Zebran" som den ryska hunden hade  men tappade då de sprang om BHKL 1a placeringen i Eskilstuna. Det slutade med att Keno blev BHKL 1a och BIS 3a Veteran!!! Gamla gubben kan än 9,5 år!!! Det blev väldigt jubel när han inte ville släppa "Zebran" utan fick springa med den runt i ringen!! Avslutade sommarens utställningar i Solvalla förra helgen med en BIS veteran (Keno) och en BIM (Himla). Det som var extra roligt på denna utställning var att det var en endagars utställning vilket innebär att alla raser var med på BIS Veteran och den vann vår Keno helt otroligt roligt var det! Egentligen skall man väl sluta ställa Keno nu "på Topp" men vi får väl se hur det kommer att gå med det!!!
Har även gjort en sida åt Mega.
Några kort på T-kullen här.
Ett kort på Kenos valp i Finland här.
Ett nytt kort på Kenos valp i Ryssland här.
Eskilstuna 2013 Keno 9,5 år BIR Veteran BIM  Calfridas Frolic Friendly Fannie BIR Doremis Himla BIM Alpina-Balt Idago(ryssland) Skk Norrköping 20130817

BIM Ken och BIR  Sennenhund Rossii Poli (ryssland) Eskilstuna 20130818 Solvalla 2013 BIR Sapphiers Practical Magic BIM Doremis Hilma Sefin


30/7 Nya uppdateringar under resultat. Har även fått ett nytt kort  på Gangsterluvans Tea finns under T-kullen.


25/7 Nya uppdateringar efter Köping utställning där "gamla gubben" slog till igen och blev både BIR och BIR veteran läs mer under resultat !!Även vår Foder tik Rutan skötte sig fint och fick EXC och placerade sig som 3a i ökl.
Gangsterluvans Keno Kanon BIR och BIM Kronblommas Norma


17/7 Gratulerar S-kullen som blev 2 år den 14/7. Hoppas ni haft en bra dag. Sture hälsar till alla sina syskon.


5/7 Idag flyttar en ny jämnthundsvalp hem till oss som heter Högelyckes Mega. (Vår förra jämnthund "Jänta" fick en stor ljuvertumör före sommaren så hon har somnat in).  Nu får vi se hur detta lilla charmtroll är?! Håller tummarna att hon kommer att bli en bra kompis för Anders i skogen i alla fall!!


12/6 Vi gratulerar Gangsterluvans Indra Isdotter som idag blir 12 år. Det är inte var dag man som uppfödare får Gratulera en valp som blir 12 år men det får vi i dag. Hon verkar ha haft en väldigt bra dag med både glass och Pizza!! /Gangsterluvans Indra Isdotter 12 years today!!


1/6 Tyvärr måste vi meddela att Rutan är tom. Vi har gjort ultraljud och såg inga valpar. Vi kommer att parar henne igen nästa gång hon löper troligen om 3-6 mån.
Har även uppdaterat under resultat.  Keno blev BIM Veteran på SSHK Lidköpings utställningen och sonen Sture blev 4 BHKL i Österbybruk och fick ett resev Ceert!!!


22/5 Idag har vi haft besök av Tuva från vår senaste kull och nu har jag gjort en egen sida åt henne då hon är ett halvfoder till oss. Den kan ni se här.


8/5 Gratulerar vår N-kull som blir 7 år idag. Nytt kort på Nisse nos kan ni se här.


4/5  Nu har vi parat vår fodertik Gangsterluvans Ruter Dam med Askimvikens Lord Camiel. Nu håller vi tummarna för att hon blir dräktig. Läs mer under planer.  /We have mated our Rutan, read more here.


26/4 Ja nu har valparna börjat lämna oss åtminstone hanarna, tikarna får vi rå om några dagar till. Det är både sorgligt och roligt att de lämnar oss men vi är säkra på att de kommer att få det väldigt bra i sina nya hem. Pussa på dem från oss.
Nya kort finns under T-kullen och T-kullen tidigare kort.
Har även fått ett nytt kort på Smirre i Ryssland 21 monader som ni kan se här.
Tyvärr har vi lite tråkiga nyheter också då vi blev tvungen att ta bort vår Jämthund Jänta igår pga en stor juvertumör! Saknaden är stor. Nu måste Anders börja leta efter en ny Jämthund!


20/4 Nya kort på T-kullen 7 veckor kan ni se här under T-kullen tidigare kort.


13/4 Nya kort på T-kullen 6 veckor kan ni se här under T-kullen tidigare kort.


6/4
T-kullen har fått en egen sida och så även T-kullen tidigare kort.
Uppdaterat under valpplaner.
Uppdaterat Kenos valp med Daily som ni kan se här.
Uppdaterat under resultat.
Uppdaterat under Kenos valpar i frankrike här.
Uppdaterat med nytt kort på "KG" Maurice här.


4/4 Sänder många kramar till vår M-kull om blir 8 år och därmed Veteraner idag.


1/3 Nu har vi fått vår T-kull. Valpar och tik mår bra.. Kort kommer lite senare. /  Our T-litter has arrived today.


9/2 Jippiii!!! Idag firar vi Keno som blir 9 år!!! Ja vad ska man säga, vi njuter så otroligt mycket av var dag som vi får ha honom kvar med oss och han mår bara bra! Han firar med nytt Älgben!!! / Keno became 9 years old today and hi is celebrating with a bone!!


5/2 Gratulerar vår P-kull "Pinglan" som blir 5 år idag. Hoppas du får en bra dag!! Massor av kramar kommer från oss. Har fått lite nya kort på henne från Pernilla idag. Tusen tack! Ni kan se dem här.


3/2 Nu är vi ganska säker på att Lady är dräktig så slå oss en signal om ni är intresserad av en valp./Now are we pretty sure that she is pregnent så give us a call if you are intressted in a puppie.
Vi har även fått lite rtg resultat från Frankrike på 3 st valpar om är friröntgade, så nu är 4 st fria efter Keno och Happy. Ni kan läsa mera här. /4 puppies in France after Keno and Happy är free on Hips and Elbows you can read more here.


25/1 Grattis till vår Q-kull som idag blir 4 år. Hoppas ni får en bra dag. Puss och kram från uppfödarna kommer här!


19/1  Gratulerar vår R-Kull Gangsterluvans Ruter Dam "Rutan" på hennes 2 års dag.


5/1 Gratulerar vår L-kull som idag blir 8 år och därmed Veteraner. Hoppas ni får en bra dag.
Har även fått ett kort från Frankrike på Kenos valp som blivit friröntgad med A höfter och 0 armbågar. Kort kan ni se här.


3/1 Ja med risk att låta lite tjatig så måste jag ändå JUBLA igen då det nu är officiellt ute att Keno blev den vinstrikaste Hanen i Sverige 2012 och dessutom mest vinstrikaste Veteranen 2012. Det som är det roligaste med detta är att han är snart 9 år och lika pigg som alltid. Hemma hos oss är det nog han som håller igång mest av våra hundar, Sitter alltid och väntar på sin leksak i hörnet i köket, alltid beredd!!
Inte nog med det så har vi även tiken som kom 2a på Mest vinnade tiklistan Doremis Himla Sefin.
 
Vi har nu även parat Berntiers Lady Luck med  Nord UCH Bernerdalens Å De Vie och ni kan läsa mera under  valpplaner.    /We have mated our Lady with Bernerdalens Åde Vie read more here.
Även satt in några kort på Oskar under O-kullen.


2012
23/12 Grattis till Vår O-Kull som blir 5 år. HIPPI HIPPI HURRA!!!

20/12
Ja vilken avslutning på detta fantastiska År!!!! KENO slutade året med ett BIR och BIS 2a VETERAN på Stora Stockholms mässa och därmed blev han MEST VINNANDE BERNERN HANEN I SVERIGE 2012 IGEN!!! Inte illa för en VETERAN HANE på snart 9 år!!! Och inte nog med det så fick han ytterligare en titel, SVENSK VINNARE 2012!!!
Anders har alltid sagt att han önskat att Keno skulle få en Svensk vinnartitel men det har aldrig lyckat tidigare men nu snart 9 år fick han den!!!
Jag tror inte jag har sett Anders så rörd någon gång, jag tror nästa att jag såg en liten tår i ögat på honom!! Extra roligt är det förstås när han är Veteran och man inte vet hur nästa år kommer att se ut!! Anders säger att nu skall Keno få vila men vi får väl se! Är han lika fräsch kommer vi nog att få se honom ute i ringen ibland tror jag!!

Under Utställningsåret 2012 har Keno ställts 20 gånger och då har han fått 11 BIS placeringar i Veteranklass (varav 4x BIS 1 SSHK utställningar och på SKK utställningar har han fått 3x BIS 1, 2x BIS 2, 2x BIS 3.) Han har dessutom placerat sig 13 ggr i BHKL var av 5x BIR placeringar , 1x BIS 2a, 1x BIG 2a och 1x BIG 3a placeringar. Under sitt VETERAN ÅR har han dessutom lyckats ta 4 titlar, Nordisk Veteranvinnare (NordVV-12), Dansk Veteranvinnare(DVV-12), Norsk Veteranvinnare (NVV-12) och sist men inte minst SVENSK VINNARE-12 (SV-12). Och allt detta som VETERAN!!!

Vi har ju dessutom fått en utställningschampion på kenneln, SUCH Doremis Himla Sefin UWA och även hon har lyckat med flera fina placeringar i utställningsringen. Hon har ställts 20 ggr och av dessa har hon placerat sig 12 ggr i BTKL och av dessa var 3 BIM och 2 BIR. Dessutom har hon en BIG 1a placering.

Under results kan ni läsa mera och där finns flera Gangsterluvors resultat under året. (Om ni ser något som saknas hör av er.)

/Keno was BOB and BOB Veteran and BIS 2 Veteran in Stockholms Kennelclubs big show last weekend and he got the titel Swedishwinner-12 (SV-12). And best of all, he became most winning Bernese Male in Sweden 2012. Read more under results.


28/11 Nu har vi även varit till Lilleström i Norge och ni kan läsa under resultat. Gissa om vi är stolt över vår "gamla gubbe Keno" som lyckades med att få ytterligare en titel NORSK VETERAN VINNARE-12  i helgen och blev BIM veteran och placerade sig som 4a i BHKL (trots att han är lite urfälld för tillfället) Tror det var ca 100 berner anmälda dit.


17/11 Ny bild på Keno på framsidan.
ÄNTLIGEN har jag fått till en ny sida för vår USA resa som vi gjorde i sommar och den kan ni se här.


11/11 Vi har nu även varit till Herning i Danmark och där tog Keno både NORDISK- och DANSK VETERAN VINNAR titel Dryga 8,5 år gammal!! Ni kan se kort under hans sida och läsa mer  under resultat.


29/10 Nu har vi även gjort MH på både Sture och Sigge med bra resultat och godkänt skott. / Kenos puppies: At a Show in California last weekend, Sierra West Regional, Espen ended up Best of Winners (won over 32 regular class dogs and bitches), and Libby was reserve winners bitch (2nd best girl over all regular girls). Judge, Mark Milligan. Espen is now boths US and Canadian Champion.  Photos here.


10/9 JIIIPPPIII! Nu är både Sigge och Sixten röntgad i vår S-kull med A höfter och fri fram. Ni kan se resultaten här.
Så har även 3 dagars utställningen i Högbo avklarats och ni kan läsa under resultat. Där kammade vi hem för Himla BIM, 2 BTKL, 3 BTKL, Keno BIR Veteran alla dagar, 2 BHKL, 3 BHKL och sist men inte minst BIS 3a Veteran!!!  Vädret var nog inte det bästa kan man lungt säga och vi fick testa vårt nya förtält för första gången och det fungerade bara bra. Där avnjöt vi trevliga kvällar med goda vänner och hade en liten kräft skiva. Men det roligaste på hela helgen var nog när Matilda tog hem sista Certet på Brånslättens Tuttan Tvärslå (Keno valp) och placerade sig som 2 BTKL och blev CHAMPION!!! Ni kan se ett kort här. Grattis Matilda det gjorde du bra. Monika, egentligen har vi ju vetat om att hon har varit en vinnare hela tiden ända sedan hon fick sitt fantastiska namn!!! Grattis även till uppfödarna Karl och Kajsa Ågren. Det gjorde vi bra.
 


27/8 Ja snart vet jag inte vad jag skall skriva men Keno är verkligen i KANON form just nu!! I helgen gjorde han det igen. Blev BIR och BIS 2a samt BIS Veteran på specialen i Ängelholm!!! Helt otroligt roligt. Ni kan läsa under resultat. Lite roligt var det också att de som blev BIR och BIM var junior och Veteran!! Grattis Björn med Kronblommans Pamina som blev BIM och tog Cert. Helgen avslutades med övernattning i Ullared med husvagn och sedan shopping på söndagen. Resan hem gick lätt kan jag säga!!
Även fått ett nytt kort på Smirre som är lite avklädd för tillfället som ni kan se här. *
Sedan har jag glömt att uppdatera att Gangsterluvans Ruter Dam har gjort ett godkänt MH i maj med godkänt skott.  Det var nog en av de roligaste MH som jag sett. Vi är så stolta över hennes resultat. Kommer aldrig att glömma när hon försökte dra Haren tillbaka, det var en fröjd att se!! Ni kan läsa resultatet på SKKs hemsida.


21/8 Ja vilken helg det varit! Utställning i Norrköping där Himla blev BIM och Keno 2a BHKL och sedan BIS VETERAN!!! och sedan utställning i Eskilstuna där Keno Blev BIR, BIR Veteran, och sist men inte minst BIG 2a!!! Läs mera under resultat. På lördag fick vi även en fantastisk god middag hos Lena Rydgren. Tusen tack Lena med familj. Lika mysigt som vanligt och gott.


17/8 Ja nu har våra sista 2 veckor semester varit och vilka underbara 2 veckor sen!!! Först Ransäter där Keno blev både BIR, BIG 3a, BIS 2a Veteran och Himla 4 BTKL. Sedan bar det i väg upp till Stugan för en vecka med våra goda vänner Martina och Tomas med familj. Kommer aldrig att glömma bastubadandet som avslutades med simning i månskenet och dimma på vattnet. Helt oförglömligt!!!
 Utsikt från vår stuga!! sommaren 2012 Utsikt från vår brygga!! sommaren 2012
Sedan bar det av till BYSKEEEE. Även där var det lika trevligt som vanligt och även där vann Keno och blev BIR och BIS, BIS Veteran. Toppen kul men roligast var nog att Kenos dotter Brånslättens Tuttan Tvärslå (med handlern Matilda) blev BIM och tog sitt första CERT!!! Grattis Matilda det gjorde du bra. Domare var Sieghart Muthsam. Dessutom tog "lill Sture" reserv Cert och blev 5a BHKL!!! Ni kan läsa mera under resultat.
En rolig överraskning var att både Marie (systerdotter), Stellan och Anna, Jonas med familjer var uppe i Byske samtidigt som oss (inga hundfolk alltså) men dom passade bra in i gänget!! Kram på er! 

 


25/7 JIIIPPPIII! Sten-Sture friröntgad runt om med A-höfter./ Sten-Sture xrayed AD O HD A.  Himla 2 BTKL i Köping. Har även uppdaterat under resultat.
Även satt in kort på Kenos valpar i Seattle här. /Pictures on Kenos puppies in Seattle here. Ny framsida.
Himla 2 BTKL SKK Köping


15/7 Ja förts måste jag tacka Linnea som hjälpte oss med det sista Certet på Doremis Hilma Sefin när vi var i USA.Så nu är hon SUCH. Bon blev både BIR och BIG 1a samt delad 5 plats i BISet. Och i Gällivare blev hon även BIR igen! Ni kan läsa mera under Resultat. / Himla has become Champion.!!
Har även fått ett kort på Greco 9 mån i Frankrike som ni kan se här.
Grattis även till vår S-kull som blev 1 år den 14/7. Nu har vi bara den jobbiga Röntgen kvar!! Pussa och kram dem från oss./Congratulations to our S-litter 1 year 14/7. Send a big kiss to everyone from us.

DESSUTOM har vi ju varit på en helt fantastisk resa i USA närmare bestämt SEATTLE där min Kusin Roger bor med sin fru Cindy. Först var vi självklart på en liten hundutställning utanför Seattle och fick se en av Kenos valpar. KUL. Sedan var vi bjuden till en Berner Barbeque där alla berner sprang lösa och vi människor fick äta en god grill buffe. Nästa dag var vi bjudna hem till Julie som har parat en tik med Keno och där fick vi träffa många av hans valpar. Jätte Kul. Tack Julie för att vi fick komma och hälsa på dig. En helt otroligt rolig sak var att Seattles Berner klubb har Kenos huvud som bild på alla saker de har till försäljning.

 Efter någon vecka i Seattle fick vi låna Rogers HUSBIL och vi bilade ner till SAN FRANSISCO (Roger följde med oss ned till San Fransisco)!! Först bilade vi ut till havet och sedan sneddade vi inåt upp till Nationalparken Cerater Lake (Vulkan sjö), sedan ned förbi Gail i Redding (40 grader), upp till  Lake Tahoe (paradiset här på jorden, ligger ca 2000 meter upp och alltid sol(vi var dock nästan upp på 3000 meter när vi passerad in till Lake Thaoe), Kebnekaise är på ca 2100 meter), Yosemite Nationalpark (super vacker nationalpark med klippiga berg), spökstaden Bodie (gammal guldstad) och sedan till San Fransisco. Där var vi en dag på nöjesfältet Six flags (Viktors favorit förstås), Alcatraz, Golden Gate, Fisherman wolf, pire 39, Cindy hade guidning i hela San Fransisco. Sedan fick vi klarar oss på egen hand på uppvägen och då bar det av mot REDWOODS och sedan till Trädkojorna. Ni som har FB har ju fått se lite kort under tiden som vi var där. Självklart blev det även en del shopping till mina herrars besvikelse!!! Lite kort kommer kanske under Viktors sida så  småningom.
Vill passa på att tacka alla som passat våra hundar (Martina, König och Linnea, Farmor och Farfar samt Torbjörn) som gjorde denna resa möjlig för oss. Utan ER hade det inte varit möjligt!!! TUSEN TACK ni är GULD värd.
Vill även passa på att tacka alla som vi träffade i USA säger inga namn för då kommer jag bara att glömma någon men 2 personer måste förstås ha ett extra tack och det är förstås ROGER och CINDY! Ni är GULD värda! Det är nog bara min släkt med vänner (som gjort samma resa) som kan förstå hur fantastiska dessa människor är. Puss och Kram på er och jag tror inte att det dröjer 35 år till vi kommer nästa gång!!!/
/
We want to send many thanks to everybody we met in USA but of course especially thanks to Roger and Cindy and all there friend’s that made this trip possible. You are fantastic. We don’t think it will be 35 years to the next time we visit you!!!

Gangsterluvans Keno Kanon är förebild på Seattles (USA) Bernerklubbs Logga. Häftigt Va!!

Kolla likheten med bilden under. där är han 2 år!1  


Keno 2 år
Gangsterluvans Keno Kanon 2 år

Kenos son i Seattle:RavenRidge Espen´s Forestwalk, 2 år och 8 månader Kenos son i Seattle
RavenRidge Espen´s Forestwalk 2 år och 8 månader
Ganska likt eller hur?


6/6 Har nu uppdaterat med lite nya kort på Kenos valp Macis Quben som ni kan se här.


5/6 Nu har ytterligare en utställninghelg avverkats och Keno slutade som 3 BHKL och BIR Veteran i Norrköping 2/6 var uttagen bland de 6 i Bisfinalen men sedan var det tack och adjö.På Sennenspecialen i Degerfors som var mycket trevlig utställnignsplats och som vanligt var den väldigt bra arrangerat där blev Keno BIS Veteran och 3 BHKL. Himla blev 4 BTKL i Norrköping och fick ett reserv Cert och i Degerfors blev hon 2 ökl och placerade sig som nummer 6 i BTKL och fick Reserv Cert igen!!! Detta blir hennes 3e raka utställning med Reserv Cert!! Ni kan läsa mer under Resultat.
Passar även på att gratulera Gangsterluvans Indra Isdotter som blir 11 år den 12/6. Hur häftigt som helst när de blir så här gamla. Hon är pigg och glad och följer med på promenader bara hon får godis med jämna mellan rum!! och hon tillåter sig att att ta sig ordenliga sovmornar i hussen säng!!! Precis som det skall va på äldre dar!!


1/6 Tyvärr har vi mycket tragiska nyheter då vi måste meddela att vår lilla sötnos Stina Stubin (10 mån) ej finns hos oss längre, eftersom vi fått tagit bort henne pga av att det det visade sig att hon hade Renal Dysplasi (RD) (njursjukdom). Detta innebär att Keno och Himla blir stoppad för fortsatt avel i Sverige.
Det enda som kan ses som lite positivt i allt elände är att vi hann ta blodprov på henne innan vi tog bort henne och nu även på föräldrarna så vi hoppas att det i framtiden kommer ett Gentest som kan hjälpa oss uppfödare i vårt avelsarbete.
/Unfortunately we have had to put our Gangsterluvans Stina Stubin to sleep last week. It is very sad, she was such a lovely dog. She had very bad kidney values and after investigation of the kidneys it was confirmed that she had Renal Dysplasia (RD).


29/8 Ja Vilken Helg!  Keno BIS 2 och BIS 1a i Veteran i Österbybruk och Vallentuna. Himla 4 BTKL med CK en placering från Certet!!! Typiskt! Läs mera under resultat.


15/5 Lite nya kort på Kenos valpar 6-7v med Bella här.


8/5 Lite nya kort på Kenos valpar 5v med Bella här.


6/5 Lite nya kort på Kenos valpar 5v med Bella här. Har även gjort en tabell åt dem här.
Även uppdaterat under resultat.


22/4 Lite nya kort på Kenos valpar 4v med Bella här.


17/4 Ja Jisses vilken avslutning på Påsklovet KENO BIS VETERAN och HIMLA BIM och tog sitt 2a CERT!!!! Läs mera under resultat och på deras sidor kan ni se kort.
Lite nya kort på Kenos valpar 3v med Bella här.
Nytt kort på Smirre här.


 
4/4 Nya bilder på Gangsterluvans Maja Gulljänta 7 år och Gangsterluvans Maurice Gonzales 7 år kan ni se på framsidan och här.
Har nu även satt in nya kort på Kenos valpar med Bella här.
 


1/4 Grattis till vår M-kull som blir 7 år den 4/4-12./ Congratulations to our M-litter 7 Years 4/4-12.
Ny bild på Stina på hennes sida här.


25/4  Nu har specialen i Sala varit och vi kan stolt stoltsera med både BIS Veteran, BIR och BIM valp. Läs mera under resultat.
Keno har även blivit pappa till 9 hanvalpar på stensängens kennel. Om ni är intresserade av en hanvalp kontakta Inger på Stensängens kennel. Ni kan läsa mera under kenos parningar/ Keno got 9 male puppies 24/3-12 on Stensängens kennel. If you are intressted in a male puppie contakt Inger on Stensängens kennel read more here.
Nytt kort på Himla här.
Nytt kort på Rutan här.


17/3 Grattis Ia och Lena till SUCH Gangsterluvans Jänta af Hedvig som blir 9 år idag. 
Har även satt in några nya kort på Kenos valpar i USA här.


11/3 Ny bild på Gangsterluvans Indra Isdotter som blir 10 år och 9 månader i morgon på framsidan och här. Tack Lena för bilderna helt otroligt att hon fortfarande lever och fortfarande hänger med. Njut av varje dag.


25/2 Stina och Sture har varit på en inoff utställning i Örebro och blev BIR och BIM valp. Rutan ställdes också och hon blev också BIR. Sedan har Smirre Svartkrut i Ryssland varit på en Berner special och blev bästa hanvalp. Ni kan läsa mera under resultat. Ni kan även se se lite kort på Smirre under S-kullen.


9/2 Blir vår underbara Keno 8 år och därmed VETERAN!!!! Inte för att han förstår det själv direkt då han springer och bär på sina leksaker precis som tidigare när han var 1 år och är lika pigg och glad som då!!! Nu håller vi bara tummarna att han får fortsätta vara lika pigg och att vi får flera år tillsammans, men som sagt nu har han kommit upp i den åldern då man tar en dag i taget och bara njuter!!! /9/2 Keno 8 year and VETERAN!


6/2 Gratulerar Gangsterluvans Pinglan på sin 4 år dag den 7/2. Har även fått lite nya kort som ni kan se här på henne.


28/1 JIIIPPPPPIIIII!!!! Gangsterluvans Ruter Dam friröntgad/exrayed  HD A och AD Ua.


19/7 Sveriges vinstrikaste Bernerhane Gangsterluvans Keno Kanon har nu parat Berntiers Irresistible "Bella" Sveriges Vinstrikaste bernertiken 2010/most winning female in Sweden 2010 Berntiers Irresistible mated with our most winning male in Sweden 2011 Gangsterluvans Keno Kanon. Läs mer här/Read more here.
Nu har vi även fått ett kort på Gangsterluvans Sebbe Svartkrut ca 6 mån som ni kan se här.


17/1 Nya bilder på både Stina och Sture 6 månader kan ni se här och på deras egna sidor. Har även fått några nya kort på valparna i frankrike som ni kan se här.


10/1 Nytt kort på Gangsterluvans Smirre Svartkrut 6 mån i Ryssland här samt nytt kort på en Keno valp i frankrike här.


7/1-12 Så är det ett nytt år och vi vill önska alla våra vänner och hundvänner GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET.
Vi gratulerar vår O-kull som blev 4 år den 23 dec 2011, vår L-kull som blir 7 är den 5/1, vår R-kull som blir ett år den 19/1 och vår Q-kull som blir 3år den 21/1. Hoppas ni haft ett bra år och att 2012 blir lika bra.
ÄNTLIGEN kan vi konstatera att vi har den MEST VINNANDE BERNER HANEN 2011/most winning Bernese male 2011 C.I.B, FINUCH, NORDUCH Gangsterluvans Keno Kanon. En väldigt fin avslutning på året och på tävlingarna i championklass då han nu går in i veteranklassen om bara en månad. Han är lika pigg och glad som tidigare och älskar sina leksaker. När jag ser honom när vi är ute i skogen och han får springa lös inser jag att han inte fattat att han närmar sig "veteranåldern" han flyger över stock och sten och tycker att livet leker. Nu får vi bara hålla tummarna att vi får behålla honom i flera år till och att han får vara lika frisk som tidigare. Försöker njuta av honom så mycket som möjligt då man vet att han nu kommer in i den känsliga åldern och man vet aldrig när det tar slut.

Vi har också varit och hälsat på Gangsterluvans Sixten och kort kan ni se här.

Nu har även Stina och Sture fått egna sidor.


2011
18/12 -11
Ja nu är det inte tätt mellan uppdateringarna men här kommer den sista för året!!
Uppdaterat under Rutans sida, Keno valpar efter Happy och Black Celebration.
Även ny bild på våra hundar och på framsidan. 
Uppdaterat även under resultat.


28/10 Äntligen har jag tagit oss i kragen och skickat in lite info till Hälsoregisteret, därav loggan på framsidan. Hoppas att det mesta blev rätt. ser ni något som inte stämmer är ni välkommen att höra av sig till oss så rättar vi till det.


27/10 Nu är ytterligare en valp efter Keno friröntgad Aslan-Kemi. Grattis sänds till ägarna och Lena Danielsson som är uppfödare.


18/10 Fått en bild på Kenos valpar i Frankrike som ni kan se här.


17/10 Nytt kort på Sixten här.


16/10 Keno har fått valpar i frankrike 3 tikar och 5 hanar. Grattis Jean-Marie. Har även uppdaterat lite under Kenos valpar med valpfoton.
Uppdaterat resultat och om jag glömt eller missat någon måste ni höra av er.
Satt in några ny kort under Rut sida på både mamma och pappa och Rut som ni kan se här.
Har även satt in några nya kort under Skullen där jag också fått kort från Smirre i ryssland och han verkar må bara bra.


8/9 Ny bild på framsidan och under kullöversikt på S-kullen som blev 8 veckor i dag. Smirre har idag åkt till Ryssland och resten kommer att åka i morgon. Hemma hos oss för tillfället blir Stina och Sten-Sture. Nya kort finns här på Skull 8v och på deras egen sida.


31/8 Nya 7 veckors kort finns här. Valparna har även fått namn tiken heter Gangsterluvans Stina Stubin, Hanarna heter Gangsterluvans Sten-Sture Svartkrut, Sixten Svartkrut, Smirre Svartkrut, Sebbe Svartkrut, Sigge Svartkrut och de har även fått en egen sida.


27/8 Nya 6 veckors kort finns här.


24/8 Äntligen kommer 5 veckors korten på S-kullen. Alla mår bara bra och de är väldigt lika varandra så vi har mycket svårt att välja!!!.Ni kan se korten här.  Vi har också varit på några utställningar och ni kan läsa under resultat.


19/8 Tyvärr hinner jag inte uppdatera med nya kort nu då vi köpt ny kamera och saker skall installeras på datorn. De kommer lite senare. Ev kommer det lite kort på facebook tillsvidare.


14/8 Grattis till Peter med Kenos valp Brånslättens Sverre Stjärnskott som blev CHAMPION i Byske i år. Ni kan se några kort här.  Grattis även till Gangsterluvans Jänta av Hedvig som blev BIM och BIR Veteran i helgen. Uppdaterat under resultat.


12/8 Nu finns några nya kort på S-kullen här/new pictures on S-litter 4 weeks here.


7/8 Vallentuna utställningen avklarad med 2 st 3e placeringar och en BIR Veteran. Keno 3 BHKL och SUCH Gangsterluvans Jänta af Hedvig 3a BTKL och BIR Veteran. Grattis Lena och Ia.


5/8 Nya uppdateringar på fram sidan. Keno BIG 2a BIR, BIM och 3 BHKL i Ransäter i förra helgen och Gangsterluvans Jänta af Hedvig blev 3 BTKL och BIR veteran. Grattis Ia och Lena. Läs mer under resultat.
Här hemma växer valparna och har börjat få smaka lite köttfärs de är mycket mera vakan nu och börjar upptäcka varandra. De har öppnat ögonen allihopa och det ser bara bra ut. Nu har de även fått kommit ned i köket och vidgar sina vyer. Ni kan se 3 v kort på valparna här.
BIM Keno och BIR Berntiers Quest for Gold Ransäter fredag 2011. Foto Jim Nilsson
Tack Jim Nilsson för de fina korten.

Vi har som tidigare stora problem med vår hemtelefon och nät. Säkrast når  ni oss på våra mobiler men även mail fungerar.


28/7 Uppdaterat med lite nya krot på S-kullen här/new pictures on S-litter 2 weeks here. Nu har ögonen börjat titta fram och de går riktigt bra på sina ben.
Fått några kort på kenos valpar i Finland som ni kan se här.

Vår hemtelefon är ur funktion igen/ our home phone is out of funktion again.  


24/7 Keno har nu fått 6 valpar i Finland 3 tikar och 3 hanar./ Keno got puppies in finland 3 females and 3 males.


23/7 Nu har vi även fått ett kort på Indra som också är 10 år sitter på framsidan och hennes sida samt på I-kullens sida. . Satt in kort även på tiken som Keno parat i Finland och här i sverige under kenos parningar. Har även fått ett kort på Kenos valp i Danmark som ni kan se här.
Nya kort även på Kenos valpar i usa kan ni se här.


21/7 Valparna har nu blivit 1 vecka och alla mår bara bra och växer och frodas. Ni kan se nya bilder här.


18/7 Nu fungerar hemtelefonen igen.


17/7 Nu har jag uppdaterat lite under resultat. Om jag bommat något hör gärna av er.
Nytt kort på Ibsens 10 års dag på framsidan. Tack Ia för kortet.
Kommer också att lägga in lite bilder från vår semester uppe i stugan och det mesta kommer att ligga under viktors sida. Måste sända ett JÄÄÄÄÄÄTE TAAAAAAAACK till Roger och Monika med familj och då även Jocke som hämtade ekskivan åt oss. Hade aldrig hunnit så mycket på köket i stugan om inte ni varit med. Tusen gånger tack, ni är helt underbara. När blir det vår tur att åtgälda detta? Nyår eller? Vad skall vi göra? Tänk att att det skall vara så mycket roligare att arbeta om man är tillsammans med goda vänner och vi samarbetar också ganska bra om jag får säga det själv!!!! Tänkte då framför allt på "Städa ur skåpen och plocka in" Monika!!!. Tack även till Marie och Stellan som alltid ställer upp!!
Här följer några kort på köket i vår stuga och hur det till slut blev.
Innan:

Efter:


16/7 Nu har vi fått valpar efter Himla och Keno. 5 hanar och en tik. Alla är vältecknade och mår bara bra. Bild på framsidan och här. /We got puppies 5 males and 1 female.
Vi har haft problem med vår dator och tyvärr inte kunnat uppdatera tidigare/we have had problems with our computer but know it is okey we hope.


14/6 Himla tycker verkligen att hon är "jätte dräktig" då hon tar det väldigt lugnt för tillfället och äter maten med andakt, hon som brukar slänga i sig maten i vanliga fall!!! och då är hon bara på 4,5 vecka.
Ny bild på framsidan. Tack Isabelle Fjällrot att vi fick låna dessa kort.
Grattis även till Martina och Lisa som hade BIM och BIR Baby i Karlskoga.
BIM Gangsterluvans Ruter Dam och BIR Bernerdalens Jackpot
Foto Isabelle Fjällrot

Jätte Grattis till vår I-kullen som blev 10 år/year den 12/6.


Hej alla ni som har eller är ägare till någon valp ur vår I-kull. Ni får väldigt gärna höra av er till oss så vi får veta om de lever eller har gått bort.


11/6 Ny uppdatering med nytt kort på Keno på framsidan. Har även lagt in hans kritik från Karlskoga som ni måste bara läsa på hans sida. Bättre kan den nog inte bli!!!


10/6 JIPPPPPI! Vi har gjort ultraljud och Himla är Dräktig. Nu håller vi tummarna att det blir många valpar. Har även satt in några kort på fram sidan.


7/6 En liten snabb uppdatering på framsidan och mera kommer lite senare.


31/5 Nya resultat från Vallentuna kan ni läsa om under resultat. Ett extra grattis sänds till Ia och Lena då SUCH Gangsterluvans Jänta af Hedvig placerade sig som 4a i BTKL och blev BIM veteran. Keno slutade som 2 BHKL. Har även fått nya kort på Himla och Keno som finns på framsidan och under Valpplaner. Hör gärna av er om ni är intresserade av valp.


28/5 Ja vilken dag!!! Var i Österbybruk och ställde ut och vår ring var klar 16.20 (finalringarna börjar klockan 15.00) så de fick lov att flytta grupp 2 tills vi var klara. Keno tog hem BIRet och fick springa till finalringarna och slutade som BIG 2a. Helt underbart!!! Det var värt all väntan!!!! Himla slutade som 2a i ÖKL med CK. Ni kan även se under resultat.
Nytt kort även på Himla.

BIR Gangsterluvans Keno Kanon och BIM Bernerdalens Fillippa K. Grattis Lisa.


23/5  Keno har nu parat Leniences Cinna -Chabella A/A 0/0 (Maroussia Verdina x Jori v Bärnerhof) från Finland ni kan läsa mera under valpplaner. Vi har även fått reda på att Jane Ankarbäcks tik Allena-Akena som är efter Keno har A-höfter och Ua fram. Toppen roligt tycker vi.


15/5 Nu har vi parat Doremis Himla Sefin med vår Gangsterluvans Keno Kanon. Nu håller vi tummarna för många fina valpar och de beräknas komma kring 15/7 om allt går som planerat.  Ni kan läsa mera under valpplaner./We have mated Himla with Keno. Read more here.
Vi har också fått reda på att Gangsterluvans Hoss Corleone lever och mår bara bra. Jätte roligt att höra. Gangsterluvans Hoss Corleone 12 year


8/5 Grattulerar Hoss som i dag blir 12år. Vi hoppas att han fortfarande lever men vid den här åldern kan man aldrig vara säker (levde i alla fall när han var 11 år). Ni får gärna höra av er om ni läser detta. Gratulerar även N-kullen som blir 5 år idag.
Har även satt in ett nytt kort på Jänta 8 år från Utställningen i Lidköping i helgen. Dock inte den bästa kvalitén på kortet men det bästa jag fick.
I helgen har jag varit och "våldgästat" Martina med familj och på lördagen drog vi ned till Lidköping och ställde ut Himla. Det var en liten naken Himla som ställdes men hon fick ändock Exc. Ni kan läsa mera under Resultat. Tack Martina för en trevlig helg. Avslutadade helgen med en skogspromenad i det mycket vackra vädret.
Nya kort på Rutan här.
Jag har också uppdaterats Viktor sida och då med blider i från Påsken. Bättre sent än aldrig.
skogspromenad 8/5-11


4/5 I förrgår tog AP Gangsterluvans Olle Olympus "Mandel med förare Karina Larsson kennelns första AP, arbetsprovs titel. Ett jätte grattis från oss till er båda. AP Gangsterluvans Olle Olympus "Mandel"
Idag den 4/5 tog han även arbetsprovsdiplom då han fick 112,5 poäng av 120 poäng.
Har även fått ett nytt kort från Kenos valp Alkaios Akeno`Cliff`` som ni kan se här han kunde även berätta den goda nyheten att han är röntgad och fri runt om. KUL. Grattis Håkan Nykvist med familj och som även är fotograf till det nya kortet. 

 


17/4 Vilken Dag!! Keno BIR och BIG1:a i Västerås. Himla blev 1.a unkl med CK läs mera under resultat./Keno was BOB and BIG 1a in Västerås today.
Grattis Gun och Felicia till BIM och Cert.
Har även tagit ett Trapp kort på Rutan som vi tyvärr glömde ta vid 8 v så hon är 12 veckor på det kortet och det kan ni se här.
Även ett nytt kort på Kenos valp Allena-Akena kan ni se här.
Gruppen där Keno blev BIG 1a!!!
Keno BIR/BOB and Kronblommans Kleopatra BIM/BOS                                              Keno in the Group where he became BIG 1a!!!


12/4 Nu har vi bestämt hane till Himla och det blir vår Keno. (Avelsrådet har gett dispens till 65 valpar). Ni kan läsa mera under valpplaner.
Har även satt in lite nya kort på "Krut Rut" på hennes sida. Tack Carina för 10 v korten. Även lite nya kort på Kenovalparna i Usa här.


4/4 Gratulerar M-kullen som blir 6 år i dag. Fått ett nytt kort på Maja som sitter på framsidan och även under hennes sida och M-kullens sida. Tack Ia för det fina kortet på Maja.


27/3 Nu har jag uppdaterat under resultat och på framsidan. Keno och Himla var till Malö förra helgen och Keno blev BIR och Himla 2a BTKL med CK.
Gangsterluvans Jänta af Hedvig debuterade också i Veteranklass och fick Exc och var den sista hunden, nr 5, som tackades ut när hon skulle behålla 4 hundar för BTKL. Grattis Ia till framgången både med Jäntas dotter Bherens Belladonna som blev BIM och tog sitt andra Cert och med Jänta.
Satte in en liten serie på Kenos utveckling från 6 månader -7 år på framsidan. När man har valp kan det vara bra att ha kort kvar från hundar man haft så man kommer i håg hur de har sett ut och att det finns hopp!!!


19/3 Nu har Ruter Dam flyttat till Martina i degerfors. Hon har fått en egen sida som ni kan se här. Satte även in ett kort på 3 generationer på framsidan, Keno som är 7 år, Lady som är ca 2,5 år och Ruter Dam som är ca 8 veckor.


16/3 Nya bilder på Ruter Dam ca 8v  här. Gratulerar även SUCH Gangsterluvans Jänta som blir 8 år och veteran i morgon den 17/3.


14/3   Nya bilder på Ruter Dam ca 7v  här.


13/11 Ja vilken helg!!! KENO blev BIS på rasspecialen i Sala i går. Keno har aldrig vunnit i Sala så det var lite extra roligt att vinna där. Dessutom var det rekord på anmälda hundarna i år 208 st. Niu kan även läsa mera under resultat .
BIR och BIS Gangsterluvans Keno Kanon och BIM Bernerdalens Filippa K  Keno 7 year. BIR och BIS i Sala 2011.
BIR och BIS Gangsterluvans Keno Kanon och BIM Bernerdalens Filippa K. Grattis Lisa!

 


5/3  Nya bilder på Ruter Dam 6 v och 3 dar  här.
Nya kort även på kenos valp i Danmark kan ni se här.
Nytt kort även på Kenos valp med Drömma här.
Nytt kort på en av valparna i USA. Ni kan se honom här.


2/3 Nya bilder på Ruter Dam 6 v på framsidan och här. Nu har hon fått varit ute för första gången och det tyckte hon var roligt och spännande.


24/2 Nya bilder på Ruter Dam på framsidan och här.


16/2 Keno har nu fyllt 7 år den 9/2. Kort kommer lite senare.
Nya kort på Kenos valp Bernerbrukets Ikano här.
Nya bilder på R-kullen på framsidan och här. Nu heter hon Gangsterluvans Ruter Dam.


9/2 Nya bilder på R-kullen på framsidan och här.


2/2 Nya bilder på R-kullen på framsidan och här.


26/1 Nya bilder på R-kullen på framsidan och här.


19/1 Lady har nu valpat 3 valpar, men tyvärr klarade sig bara en tikvalp trots att valpningen gick väldigt bra, valpen är dock väldigt fin och både hon och tiken mår bara bra/ lady got one female puppy and unfortunately 2 dead .
 


11/1 Ja så har det blivit nytt år och  nu går vi i väntans tider här på kenneln då det börjar närma sig Ladys valpning som blir i nästa vecka. Vi har fått lite bilder från valpköpare. Ni kan se bilder på Kenos valpar med Damynta här, med Drömma här, med Nikki här och nytt kort på Newton här, och Qassandra här.
Vi har även varit en sväng ned till Göteborg och bott på Lisebergsbyns camping som var mycket trevlig. Ni kan läsa om resultaten här.

Sänder även gratulationer till L-kullen som blev 6 år den 5/1 och till Q-kullen som blir 2 år den 25/1. Pussa på dem från oss.

2011


23/12 Sänder gratulationer till vår O-kull som idag blir 3 år. Pussa på dem från oss.


20/12 Har fått ett så fint julkort från Gangsterluvans Marabou Gonzales "Fröding" ca 5,5 år som jag måste bara visa er alla.
Marabou Gonzales ca 5,5 år
 19/12
Lite uppdateringar under resultat och en GOD JUL och GOTT NYTT ÅR hälsning på framsidan till alla bernerägare/valpköpare och vänner. 


15/12 Vi har varit och gjort Ultraljud på Lady och kan konstatera att hon är dräktig. Nu håller vi tummarna för att det blir många valpar och att valpningen går bra./We have done Ultrasound on Lady and could see that she have puppies. Read more here.
Har även fått lite nya kort på Keno valpar som ni kan se här och här.


8/12 Fått ett nytt kort på Kenos valp med Drömma. Ni kan se henne här.


7/12 Fått en bild på Kenos valp med Nikki från Jane. Tusen tack. Ni kan se henne här.


5/12 Ny bild på framsidan och uppdaterat under Resultat.


17/11 Nu har vi parat vår Berntiers Lady Luck med Bernerdalens Åzzie. Nu håller vi tummarna för att det blir valpar!!!Läs mera under planerade parningar./ We have mated our Berntiers Lady Luck with Bernerdalens Åzzie. Read more here.


14/11 Har idag haft främmade av Kenos valp Bernerbrukets Ikano 8v som är på väg till Argentina. Ni kan se flera kort här.
Ett nytt kort även på tikvalpen på Björnligans kennel. Ni kan se henne här.


13/11 Keno har fått en levande tikvalp på Björnligans kennel. Ni kan se henne här.


9/11 Ja så var det dax för lite uppdateringar. Nytt kort på Gangsterluvans Oskar orädd, Kenos valpar i Usa, Kenos valpar på Macis kennel, och Bernerbrukets kennel.   Uppdateringar under Resultat efter Växjö utställningen där Keno slutade som 2 a BHKL och Himla som 4 i BTKL.
Sänder igen ett jätte grattis till Nemo Neon som vann lydnadsklass 3 och blev klubbmästare.
Keno har även fått 2 tikvalpar på Björnligans kennel. Grattis Mia.
Har även lagt in under planerade parningar att vi kommer att para vår Lady med Bernerdalens Åzzie nu i november/we are going to mate our Lady with Bernerdalens Åzzie. You can read more about it here.


9/10 JIIIPPPI! Himla är friröntgad med A höfter och ED 0 och genomfört MH. /Himla xrayd with HD A and ED 0.


2/10 Fått 2 kort på Kenos valp Ikano på Bernerbrukets kennel som ni kan se här./ Keno has been father to 1 puppies in Bernerbruketskennel. Pictures can you see here.


26/9 Sänder ett jätte grattis till Ann och Nemo som tagit lydnads provs titeln LP 3. Ni är helt otroligt duktiga. läs under resultat och nya kort under N-kullens sida.
Sedan har Keno fått en Hanvalp på Bernerbruket kennel se kenos planerade parningar.
Har även varit på valpträff på Edets kennel och fått träffa hans valpar med Janice. Jätte trevligt var det att få träffa dem och tack för den goda maten Lilian. Ett nytt kort kan ni se här.


13/9 Ja så sitter jag ensam då Anders och Viktor är uppe i Norr. Skall försöka uppdatera lite från i sommar och fram tills nu. Fattas det något resultat så hör gärna av er. Nya bilder på fram sidan av mor och far och dotter samt typiskt kort på Keno med sina leksaker samt det fantastiska kortet som Anders tog med sin mobil telefon uppe i "kalven" i Herrbodarna där vi har vår stuga. Vi var bjudna till grannarna i kalven på hamburgare och då blev det denna fina kväll. Helt otroligt vacker var det. Kvällen avslutades med att Märta visade oss på 4 harungar som kom varje kväll ut på deras gårdsplan från vart sitt håll för att äta av sin mamma. De kom varje kväll vid 23.50-00.10. Tydligen är det väldigt ovanligt att man får se har ungar dia sin mamma. Ni kan se lite nya kort på Viktors sida.
Keno har nu parat Lordchamps Diamond Dollar Dream "Drömma" på Björnligans kennel igen. Ni kan läsa mer a under kenos planerade parningar /Keno has mateed Lordchamps Diamond Dollar Dream "Drömma" Read more here.
Uppdaterat under resultat.


26/8 Endast lite uppdatering från i helgen samt att jag har lagt in Kenos parning med Baurnhofs Äster  under kenos planerade parningar.
Utställningsresultaten kan ni läsa under resultat. På framsidan ett kort på BIR och BIM i från Eskilstuna i helgen.


17/8 Nytt kort på framsidan och ett på Ladys egen sida som ni kan se här. Mera utförlig rapport från sommaren kommer lite senare.


23/7 Nya kort på Honey i Danmark kan ni se här.
¨Nya kort på Kenos valpar med Da Mynta kan ni se här.


19/7 Ja så har det gått några veckor sedan sist och vi har hunnit med en hel del. Först skall jag berätta att Keno har blivit pappa till 7 valpar på Macis kennel. Läs mera  här.  /Keno gott 7 puppies on Macis kennel. Read more here.
Vår första semesterperiod började vid midsommar och slutade 2 veckor senare. Under den tiden hann vi fira midsommar i glada vänners lag nere i Skåne, sedan bar det i väg till Danmark på Världsutställningen. Därefter var jag och Viktor på Lalandia medan karlarna gjorde sig en vända till Tyskland!! Sedan bar det av till den fantastiska stranden i Lökken, som ni ser på framsidan. Därefter tog vi färjan över till Göteborg och där mötte flera bernerägare upp och vi campande tillsammans. Mycket trevligt hade vi och Liseberg hann vi också med. En hel del utställningar blev det också så klart och det kan ni läsa mera om under resultat. Ni kan även se lite kort på Viktors sida.
Nya kort på Honey i Danmark kan ni se här.
Kort på Kenos valpar med Da Mynta kan ni se här.
Kort på Kenos valpar i Frankrike kan ni se här.
Jag har även lag in lite kort från Viktors födelsedag och handbollscup lite lägre ned på hans sida. Ni kan se dem här.


23/6 Ja så har ytterligare några veckor passerat och vi har hunnit med både det ena och det andra. Viktor har blivit 12 år och det firade vi med att åka till globen och åka SKY WIEW. Mycket häftigt var det. Sedan har Anders hunnit cykla Vättern runt (själv såg jag på ett visst bröllop på TV.) tillsammans med sina syskon. Därefter åkte vi ned till Jönköping och ställde ut 2 dagar. Ni kan läsa mera under resultat.. Jag kan bara säga att det var den bästa campingen i anslutning till utställningen jag varit på och dessutom vilken utsikt från husvagnen!!!. Helt kanon. Dessutom slapp man checka in varje dag eftersom campingen låg inne på området.
Keno har även blivit pappa till 11 valpar i Frankrike. Inte illa!!! /Keno has been father to 11 puppies in France. Read more here
Vi gratulerar även Gansgterluvans Nemo Neon och Ann  till Första pris i lydnadsklass III med 265 poäng och vann även tävlingen. INTE ILLA!!!


12/6 Vår I-kull blir i dag 9 år. Grattis allihopa. Krama dem från oss.
Keno har även blivit pappa i Danmark till en tik valp/Keno has got a femal puppie in Denmark. Read more here.


8/6 Nästa helg avklarad och då bar det också i väg till Karlskoga för att MH beskriva 4 valpar ur Q-kullen och det gick bara bra. Alla genomförde och blev godkända med 1or på skotten. Bra jobbat. Det var en väldigt trevlig dag och tur hade vi också med vädret. Dagen avslutades med att vi lånade grillen på brukshundsklubben i Degerfors och grillade hamburgare. Tusen tacka alla ni som kunde komma och vi måste verkligen ge Qing Qrutis "Texas" en eloge som åkte hela vägen i från Luleå för att kunna vara med på vårt MH. Inte illa!!!! Efteråt tog vi husvagnen och drog ned till Norrköping och ställde där. Det kan ni läsa mera om under resultat..
Ni kan även se lite kort på Q-kullen under deras sida.

Grillning efter MH i Degerfors.
 


2/6 Ja så har Sennen Specialen i Karlskoga varit samt Österbybruk på Söndag. Vår HIMLA tog sitt första Cert i Österbybruk och placerade sig 3 BTKL. Inte illa för en nybliven 1 åring. Keno slutade 3a BHKL samt 2a BHKL. Ni kan läsa mera under resultat.
Vill även gratulera våra två hundar, Nemo och OHelga, som skickat in till årets arbetade hund. Bra jobbat. Nemo slutade på delad 9e plats och Helga på delad 18 plats av 22 hundar. Grattis.


26/5 HIPP HIPP HURRA vår Doremis Himla Sefin Uwa blev 1 år den 21/5. Passar även på att sända en Gratulation till alla hennes syskon.


12/5 Nytt kort på Gangsterluvans Hoss Corleone 11 år på framsidan. Kolla in likheten med sin far här nedanför! Vilken benstomme!!!

 
Hoss 11 years Mother Luva and Father Sonny
Son Hoss 11 years                                        mother Luva and father Sonny.


10/5 Lite uppdateringar under  kenos planerade parningar. /Keno has now mateed 2 females . You can read more here
Uppdaterat även under resultat då Nemo har börjat tävla i lydnadsklass 3.


8/5 Grattulerar vår N-kull som i dag blir 4 år och Hoss i H-kullen som blir 11 år. Fick idag höra i från Hoss att han mår bara bra och är en liten Ferdinand!!! Pussa på dem från oss. Gratulerar även vår Lady som blir 2 år i morgon den 9/5.


26/4 Nu har Himla debuterat i officiell klass och det med bravur i Västerås. Hon vann juniorklassen och fick CK och slutade sedan som 4a i Bästa tik (stod som andra hund för Certet!!! Inte illa!!!) Ni kan läsa mera under resultat här./Dogshow in Västerås, read more here.
Gangsterluvans Nobla Nicolette har även valpat och ni kan läsa mera under Kenos planerade parningar. /Keno has got puppies with Gangsterluvans Nobla Nicolette. You can read more here.


13/4 GRATULATIONER till Martina och Gangsterluvans O Helga Olala till sitt 1:a pris på 179 poäng och därmed LP I !! Inte illa. Det är ni väl värda. Läs mera under resultat. Keno har även parat två tikar, en från Danmark och en från Sverige. Ni kan läsa mera under kenos planerade parningar. /Keno has now mateed 2 females . You can read more here


30/3 Äntligen har röntgenresultatet på Qanon Qontakt kommit med A höfter och Ua fram. Nu är det bara att trana drag!! Har även fått reda på att Gangsterluvans Herbert Corleone " hebbe lille" har gått bort i en ålder på 11 år. Det är alltid tråkigt när de går bort oavsett ålder men visst är det roligt att höra att han blev ändå 11 år (inte dåligt för att vara en berner). /Gangsterluvans Herbert Corlone dead 11 years old.


18/3 Gratulerar Jänta som blev 7 år i går den 17/3. Krama henne från oss.


28/2 Nu har röntgen resultaten på Q-kullen börjat komma in och än så länge ser det lovande ut. Qulan, Queen Qassandra och Qi-Gong har allla A-höfter och Ua fram. Har även uppdaterat lite röntgen resultat under Kenos valpar i Finland./Xray results Q-kull and Kenos Litters.
Keno har dessutom parat 2 tikar och ni kan läsa mera om dessa under valpplaner. /Keno has now mateed 2 females . You can read more here.
Nytt huvud kort på Himlas sida.

Vi har även varit på sportlov med Viktor i Säfsen. Ni kan se kort här nedanför samt på Viktor sida. -20 grader var det och mycket snö kom det. .
Sportlov i nya husvagnen 2010 Sportlov 2010

 


9/2 Keno fyller idag 6 år./Keno is today 6 years old.
Har även fått nya kort på Kenos valpar i Usa som ni kan se here /New photos on Kenos puppies in USA 4 months here.
Rasspecialen i Sala har nu varit och jag har uppdaterat under resultat. Läs här./Specialty show in Sala, read more here.
Även satt in ett kort på framsidan och på hennes egen sida på Himla Sefin som i helgen på Sala utställningen blev BIR och BIS 1 valp!!!!!JIIIPPPI!!!
Hennes syster (samma kombination men ett år tidigare) Doremis Dubbel Nougat blev 2 BTKL med CK och hennes bror Dumle ur samma kull vann Unghundsklassen och fick CK. Inte illa av syskonen heller.
Dumle ca 2 years, Dubbel Nougat ca 2 år och Himla ca 8,5 months
Tre syskon Doremis Dumle vinnare Uhkl med CK, Doremis Dubble Nougat vinnare Uhkl CK 2 Btkl Doremis Himla Sefin Bästa Bernervalp BIS VALP/
Three Littermates Doremis Dumle Exc Winner Uhkl, Doremis Dubble Nougat Exc Winner Uhkl nr 2 best female and  Doremis Himla Sefin Best BernesePuppy BIS PUPPY


7/2 Grattis till P-kullen=Pinglan som i dag blir 2 år.
Gratulerar även Martina som tog ett första pris i lydnadsklass 1 på 179 poäng och vann sedan klassen över 16 tävlande. Nu är ni på gång!!!Ni kan även läsa under resultat.


3/2 Kenos valpar på Edets kennel har nu blivit 8 veckor. Pappa Keno och vi önskar de lycka till i deras nya hem. /Kenos puppies 8 weeks with Edets Janice .


25/1 Vi gratulerar nu vår Q kull som blir 1 År i dag. Pussa på dem från oss. Både mamma Europa och pappa Keno hälsar till dem men även Qulan hälsar till alla sina syskon. Ni har vi bara den "jobbiga röntgen" framför oss. Nu håller vi tummarna att det går bra.
Två valpar i Finland efter Keno är även röntgade på kennel Pandemian och båda har A höfter och fri fram. GrattisTerhi Hede./ 2 puppies after Keno in Finland is xrays A hips and 0 elbows. Concratulation Terhi Hede on Pandemian kennel.


14/01-10 Ja så är det ett nytt år med nya förhoppningar och förväntningar.
På framsidan har vi fått ett julkort på Kenos valpar i USA. Har även satt in nya kort på Kenos valpar både med Edets Janice och med Puzzla i USA under deras sidor/New photos on Kenos puppies in USA 12 weeks. You can see them here.   Also some new photos on Kenos puppies with Edets Janice .
Vi har även satt in ett nytt kort på  Himla som Linnea Karlsson har tagit. Tack Linnea. (vi har nämligen tappat bort laddaren till vår kamera och har därför lite svårt att ta egna kort). 19/12
Ja så har stora Stockholm utställningen varit och ni kan läsa resultaten här. Sänder även ett JÄTTE GRATTIS GRATTIS till ANN med Gangsterluvans Nemo Neon som tagit sitt LP II med 162,5 poäng och vann även tävlingen.
Den3/12 blev Keno pappa till 7 valpar (3 tikar och 4 hanar) på Edets Kennel. Grattis Lilian. Ni kan se kort här. /Keno has got 7 puppies (3 females and 4 males) on Edets Kennel. You can see pictures on them here.
Vi har även fått nya 8 veckors bilder på Keno pch Puzzlas valpar i USA. Ni kan se dem här. New photos on Kenos puppies in USA 8 weeks. You can see them here.
Passar även på att Gratulera vår O-kull som blir 2 år den 23/12-09 och vår L-kull som blir 5 år den 5/1-10. Pussa på dem från oss.
O-kull 2 år den 23/12-09 L-kull 5 år den 5/1-10


11/11 Sänder ett Stort GRATTIS  till Ann med Lp I Gangsterluvans Nemo Neon som i helgen tog sitt andra 1a pris i Lydnadsklass II och vann klassen med 177 poäng.   Lite extra roligt var det då det faktiskt var 2st berner på prispallen. Lina Martinsson kom på 3e plats med Bernerdalens Umax med 161,5 poäng och även hon knep sitt andra 1a pris. Grattis även till dig Lina. Tack för att vi fick låna kortet från din sida. Ni kan även se resultatet här.
Nya kort på Kenos valpar i Usa/New photos on Kenos puppies in USA. Ni kan se dem här/ you can see them here.


8/11 Nya kort på Kenos valpar i Usa/New photos on Kenos puppies in USA. Ni kan se dem här/ you can see them here.


5/11 Nya kort på Kenos valpar i Usa/New photos on Kenos puppies in USA. Ni kan se dem här/ you can see them here.
Även satt in ett nytt kort på Himla här.
Katrin gjorde oss uppmärksam på att ytterligare en Keno valp, Alnöitens Monja Marisha har tagit 2 CERT denna sommar. Grattis även till henne. Tack Katrin det är så lätt att missa någon. 


12/10 Nu har vi skaffat Webhotel. Hoppas det fungerar, hör gärna  av er om ni märker något fel.
Långt mellan uppdateringarna här. Jag har uppdaterat lite varstans på hemsidan. Alla utställningsresultat kan ni läsa  här. 3 Gangsterluvans valpar har även tävlat i lydnad och det är så roligt. Även de resultaten kan ni läsa  här. Både Qulan och Himla har fått egna sidor. Lite nya kort under Viktor sida.
Lite nya kort är insatt under Kenosvalpar med Berntiers Peggy och Brånslättens Julia Julstjärna samt med den finska tiken Alpiano Beato Bathelma.  Ett nytt kort även under Europas sida och Pinglans sida./some new photos on these pages. 
Keno har parat Edets Janice. Läs mera under valpplaner./ We have mateed Keno with Edets Janice. read more here.
Förra helgen tog även Kenos valp Brånslättens Sverre Stjärnskott sitt andra CERT. Grattis Peter. Nu är det inte långt kvar till Championatet!!! / on the the front page you can se puppies after Keno that have got CAC this summer an one has become Australisk Champion.
Keno har fått valpar i USA, det blev 3 hanar och 1 tik levande (och en död hane). Ni kan se valparna här. /Keno have got 4 puppies in USA. You can see them here.


13/7 Ja så var semestern över och mycket har hänt men jag återkommer om det lite senare nu tar jag bara lite om utställningarna. Keno har nu blivit FINUCH och även INTUCH (dock ej ännu bekräftat från FCI). Keno blev egentligen INTUCH förra sommaren -08 då han stod som nr 2 efter Ola Odalsgutt i Norge och fick reserv Cacib, men vi har ej vågat skrivit ut detta eftersom vi hört olika uppfattningar om hurvida han fick Cacib eller inte eftersom han vid det tillfället endast fick reserv Cacib (Ola var redan INTUCH ). Men nu vågar vi skriva ut det eftersom han fick 2 st  CACIB i Finland!!! JIPPI!!!!!! Så nu är det "helsäkert". Han blev BIR första dagen och BIM andra dagen. Vi gjorde denna resa tillsammans med König och Linnea och deras hundar Ubbe (2 BHKL ena dagen) och Debbie som båda två fick reserv Cacib på lördagen. Debbie tog Cert båda dagarna, hon blev BIM ena dagen och 2 BTKL andra dagen. Vår Lady var också med men tyvärr var hon lite oklädd och fick en 2a ena dagen och en 1a med Ck nästa dag.

Därefter har vi varit på Sennen specialen i Byske och även där med många framgångar. Vår Qulan Qanon slutade som BIR varlp och BIS 2a valp. Lady vann sin juniorklass med HP och Keno slutade som 2a i BHKL. Han vann däremot Avelsklassen bestående av Brånslättens Sverre Stjärnskott (som även tog Cert och kom 3a i BHKL), Sally Salut, Tora Tandoori och Tuttan Tvärslå. Ni kan läsa mera här.
Vi har även hämtat hem en ny förstärkning i vår flock som heter Doremis Himla Sefin Uwa. Kort kommer lite senare.


14/7 Ja nu har det gått en hel månad sedan vi uppdaterade och mycket har det hänt sedan dess. Tyvärr har vi lite plats på vår hemsida nu förtiden så vi måste börja fundera på att skaffa Web-Hotel. Men det får bli till hösten. Jag tycker att vi har hunnit med så mycket redan och då har  sommaren nästan inte börjat.
Anders och hans syskon har både avklarat Vätternrundan och Vansbrosimningen och nu har även hans syster klarat av Klassikern. Grattis Ingegerd!!!
Sedan har Viktor haft födelsekalas både hemma och uppe i stugan. Vi hade en semestervecka när högsommarvärmen drog in och befann oss uppe i stugan och bara njöt av värmen och hade det bra. Roger och Monika med familj hälsade på oss uppe i stugan under midsommarhelgen och det var lika trevligt som vanligt. Dessutom fick vi ju till en ny fräsch dusch. Tack för all hjälp. Nu får ni komma och provduscha ute i det fria!!!!
Vi har även hunnit vara på Gröna Lund med Viktor och Hampus och stillat vårat karusellbehov.
Sedan har vi dessutom hunnit en sväng till Gotland (åkte sent på torsdag kväll och hem på söndag natt, hemma vid 6.45 på morgonen och därefter direkt på jobbet!!!). Ja vad gör man inte för goda vänners sällskap och lite hundutställning!!! Ni kan läsa mera om utställningens resultat här. Det bästa med dessa utställningar var nog att Kenos dotter Brånslättens Tora Tandori blev SUCH!!!! Grattis Karl och Kajsa. Keno  ställde även upp med avelsgrupp och slutade som BIS 2 med den. Ja och så måste jag ju bara avsluta med att säga att vi tjejer är MÄSTARENS MÄSTARE på KUBB!!!. Vi får väl se om de vågar ställa upp igen i Byske? Satt in lite bilder under Viktor sida.


11/6 Ja så har Karlskoga utställning avklarats och vår största framgång var nog vår son VIKTOR som vann BARN MED HUND. Han var så duktigt och är vårt framtids hopp som handler!!!! Vi hade även vår Pingla och Q-valpar som kom och ställde ut, även ni var jätte duktiga. Det var jätte roligt att ni kunde komma. Sedan har vi O Helga som var så duktig i  sin premiär lydnadstävling med 158 poäng (160 ger ett första pris). Ni var en fröjd att se ute på lydnadsplanen. Nästa gång kniper ni 1a priset!!
Ni kan läsa om utställningsresultaten här.
 


4/6 JIPPI!!! Lady är friröntgad och har genomfört MH med godkänt skott. Vi har även gjort MH på vår O-kull och P-kull och alla med godkänt skott. Måste passa på att tacka Martina som bjöd alla på en mycket trevlig eftermiddag och god mat. DU är Guld värd!! Sänder även ett tack till arrangörerna av MH i Karlskoga som ordnar detta med bravur inte minst maten!!! Lite nya kort under O-kullen. och på Pinglans sida här . /We have now done some menteldescription on the O-Litter and P-litter and all with good results. New pictures on O-litters here and on P-litter here.
Vi har även varit på utställning i Österbybruk där Keno blev både BIR och BIG 1a!!! Läs mera här.
Tack alla valpköpare som skickar kort. Har satt in några kort under Q-kullen som ni kan se här.


17/5 Tusen tack för alla kort från både H-kull och N-kull. Satt in lite nya kort på deras sidor. Speciellt roligt att höra ifrån Holiver och Herbert 10 år som mår bara bra och är pigg för sin ålder./some photos on Holiver 10 years here.  Uppdaterat även under resultat då både Maja och O Helga har varit på utställning i Larv. Läs här./show in Larv, read more here. Tack Carina för kortet på O Helga på hennes sida.
Vi har även haft besök av Qi Gong och tagit några bilder på honom som ni kan se här.


3/5 Oj vad tiden rinner i väg, ser att det är nästan en månad sedan vi uppdaterade. Börjar med att gratulera våra valpar som fyller år i maj månad. Den 8/5 fyller både H- kullen som blir 10 år och N-kullen som blir 3 år. / Congratulations to our  H-litter that becomes 10 years and  N-litter 3 years May 8.
Dessutom fyller vår Berntiers Lady Luck 1 år den 9/5 och hon har även debuterat i utställningsringen och nu väntar vi med spänning på röntgen dagen. PUUH!!!! Berntiers Lady Luck will be 1 year 9/5.
Vi har även hunnit med att vara på årsmöte där Anders blev vald till ordförande för SShK ytterligare ett år samt utställning i Västerås där Keno slutade som BIM och Lady fick en 1:a i junior klass. Läs här./show in Västerås, read more here.
Vi har dessutom hunnit med ett påsklov och det känns lite tokigt att sätta in vinter bilder nu när vi har nästa sommar här nere men det är så fina kort så jag sätter in dem i alla fall. Ni kan se lite kort under Viktor sida.
Lite nya kort lite varstans, bland annat ny huvudbild på Keno på hans sida och våra hundar har fått ett nytt kort under  just "våra hundar". Nytt huvudkort på Europa på hennes sida och nytt kort på Lady på hennes sida
I helgen har vi även haft hjälp av Anders bror Torbjörn att bygga verandan runt poolen, ja de har även hunnit med lite cykling förstås!!! Tusen Tack Torbjörn för all hjälp. Här nedan kan ni se 2 kort från bygget. Vi hoppas på att det blir klart tills badsäsongen börjar och det ser ju lovande ut!!

 


6/4 Grattis till M-kullen som blev 4 år den 4/4-09. Bättre sent än aldrig!!!


29/3 Nu har alla valpar flyttat och Qulan tycker att det blivit lite tomt. Ingen att tugga på!!!!
Vill även passa på att Gratulera Nemo som i går tog sitt LP i lydnadsklass 1 med 171,5 poäng och kom på en tredje plats av 10 hundar. Grattis Ann och Nemo, det gjorde ni bra. Ni är faktiskt den 2a av alla Gangsterluvans hundar som tagit LP I. Inte illa!!!!  Några kort kan ni se här.


22/3 Nu har alla valpar blivit 8 veckor och har börjat flytta till sina nya hem. Vi vill önska er allihopa lycka till med valparna och pussa och krama dem från oss. De har även fått en egen sida och den kan ni se här.


18/3  Vår fodertik Pinglan är nu friröntgad med A-höfter och fri fram. Grattis Kaj och Pernilla!. Nu får vi börja fundera på lämplig hane!!!
Grattis även till vår J-kull som blev 6 år i går.


15/3 Nu har valparna hunnit bli 7 veckor. Uppdaterat med nya valpbilder här. / New pictures on Q-litters here.


10/3 Nu har valparna hunnit bli 6 veckor. Uppdaterat med nya valpbilder här. / New pictures on Q-litters here.
Alla valpar i Alnöitens M-kull, efter Keno är nu röntgade och alla är fria runt om. Jätte roligt. Ett stort grattis till Katrine på Alnöitens kennel. Läs här /All puppies after Keno on Alnöitens kennel is free on both hips and elbows. Read here.


1/3 Nu har valparna hunnit bli 5 veckor och fått kommit sig ut för första gången en kort stund. Kallt var det men oj vad kul!!! Uppdaterat med nya valpbilder här. / New pictures om Q-litters here.
Vi har även fått ett mail från "Hebbe lille" alltså Gangsterluvans Herbert Corleone som snart är 10 år i maj. Tack för de fina korten och några har jag satt in under H-kullen och de kan ni se här.
Ja dessutom har Anders genomfört sitt 4:de Vasalopp på raken på tiden 7.03.54 och placering 4844 av ca 13000 deltagare. Inte illa va? Hans bror Torbjörn  körde också och han kom i mål på tiden 6.13.57 och placering 2866. Hans syster Ingegerd kom i mål på tiden 7.05.49 och placering 214 av alla tjejer.


23/2 Oj vad tiden går fort. Valparna har nu blivit 4 v och de busar för fullt ute på köksgolvet och äter vanlig mat. Uppdaterat med nya valpbilder här. / New pictures om Q-litters here.


15/2 Uppdaterat med nya valpbilder här. / New pictures om Q-litters here. Nu har valparna fått smaka på lite "riktig" mat och typiskt berner, de älskar mat! Nu börjar de att leka lite med varandra och lilla svansen viftar när man pratar med dem. Två hanar för sällskap är inte placerade ännu, ring om intresse finns.


14/2 Lady har nu debuterat i Sollentuna på en inofficiell utställning, 3 berner var där och hon slutade som BIR med HP/Lady has become BOB in a puppy show with honours prize.  Ni kan läsa hennes kritik på här. Tack Madde och Mari för korten.


8/2 Rasspecialen i Sala har nu varit och jag har uppdaterat under resultat. Läs här./Specialty show in Sala, read more here.
Grattis även till vår P-kull Pinglan som i går blev 1 år. Nu har vi bara den hemska röntgen kvar så vi håller tummarna för att den kommer att gå bra.
Grattis även till vår K-kull där Keno och Kurri "Aslan" blir 5 år i morgon den 9/2. /Congratulations to our P-litter and K-litter that become 1 year and 5 years.
Uppdaterat med nya valpbilder som nu har blivit 2 veckor och deras ögon har börjat synas lite. De mår bara bra och nu börjar det bli lite mera hund och de stapplar runt på sina små ben i lådan. Ni kan se korten här /Pictures om Q-litters here.


2/2 Valparna har nu blivit 1 vecka och de växer, sover och mår bara bra. Europa sköter om dem jätte fint. Ni kan se korten här /Pictures om Q-litters here.
Fodertiken Pinglan är här på besök och då har vi passat på att ta några bilder på henne. Korten kan ni se här. Lady 9 månader och Pinglan 1 år
Lady 9 månader och Pinglan 1 år


26/1 Här följer lite kort på våran Q-kull. Alla mår bara bra och växer och fodras. Ni kan se korten här /Pictures om Q-litters here.


24/1 Vilken dag!!!! Vi har röntgat 3 av O-kullen (de som bor i Sverige) och alla var fria runt om med A-höfter!!! Orion, som bor i Nederländerna och är också röntgad på höfterna med A-höfter enligt Nederländsk röntgen, armbågar röntgar de vid 18 månaders ålder, så vi håller tummarna för honom framöver. Grattis allihopa!!!! /We have X-rayd our O-liter and all 3 in Sweden are free in the hips with HD A  and free on AD, Orion in Netherlands has  been X-rayd there and has also A-hips, elbows will be X-rayed around 18 months. Read more here. Se deras resultat här
Inte nog med det, även Keno's valpar på Bermounts kennel är fria runt om , alla tre. Grattis Margareta, toppenkul. Ni kan läsa mera här./ Kenos Puppies at Bermonunts kennel is all hips and elbow free. You can read more here.
Nytt kort på O Helga Olala. Se här. Tack Carina för fotot. New foto on O Helga here.
Om ni undrar varför det har tagit en stund innan vi uppdaterat och svarat på mail beror det på att vårt tangentbord gick sönder men nu är allt lagat igen.


14/1 Nu har "Kenos valpar" fått en egen knapp i länkfältet på framsidan. Har även uppdaterad där med lite röntgenresultat. Se här.


13/1 I går var stora röntgendagen då 3 av våra valpar från O-kull röntgades så nu håller vi tummarna tills det officiella resultatet blir känt.  Nu vet vi även att Europa har minst 7 valpar i magen, ev flera till vår stora förvåning. Vi trodde att hon kanske hade som förra gången 2-3 st men ack vad hon lurade oss. Så nu håller vi bara tummarna att allt kommer att gå bra. De väntas runt den 24/1. /Europa have at least 7 puppies, so know we cross our fingers and hope everyting goes well. The puppies are expected around January 24.
Slå gärna en signal om ni är intresserad av en valp.


10/1 I dag skulle vi ställa Lady på en inofficiell utställning i Nyköping (och som vanligt börjar Berner i ringen förstås) och när tror ni att vi vaknande? Jo klockan 8.45!!!! Det var bara att glömma den utställning då det tar ca en timme att bara köra dit. Jättetråkigt och hela dagen blir fel!!! Vi passade i alla fall på att ta några nya kort på Lady se framsidan och på hennes sida.
Keno har i dag parat en tik i från Frankrike IB DtVDH Athena des Arvernes Suisses Läs mera här. /Keno has mated IB DtVDH Athena des Arvernes Suisses from France,. Read more here.


5/1-09 Ja så har julen varit och ett nytt år har börjat. Har varit runt lite överallt under julen som vi brukar göra uppe i norr och avslutade helgen hos Fahlens som vanligt. Mycket trevligt har vi haft och personligen tycker jag att "arbetsdagen" hos Fahlens var mycket trevlig!!! Det måste vi göra om flera gånger.
Har uppdaterat med nytt kort på framsidan och Vill passa på att gratulera vår L-kull som blir 4 år i dag. Pussa på dem från oss.
 


19/12 Uppdaterat med julbild på framsidan.
Måste även passa på att Gratulera vår O-kull som blir 1 år den 23/12. Nu håller vi bara tummarna för den där "hemska" röntgen/Congratulation O-litters how became 1 year 23/12.


7/12 Ja så har den årliga Stora Stockholm utställningen avklarats med "som vanligt" trevliga gäster och lite mera barn, till Viktors stora förtjusning. Viss del avelsstategier diskuterades och div. annat avklarades och mycket skratt blev det. Vi ställde endast Keno och han blev 3 BHKL. Läs mera under resultat. BIR blev Ola Odelsgutt Av Hiselforss och BIM blev Bernerdalens Santa Fé. Grattis Gro och Lisa.
Måste passa på att tacka min systerson Olle som ställde upp och var barnvakt åt Viktor och Hampus som fick en fantastisk upplevelse med pendeltågsåkning och massor av fika samt heldag ¨på Tom Tits Expriment. Du är guld värd Olle!!!
Gratulerar även Magareta på Berrmounts kennel som nu har röntgat sina båda valpar efter Keno och båda är friröntgade runt om./ Keno became 3e Best male in Stockholm Show yesterday and  two of Kenos puppies in Berrmounts Kennel are free in hips and elbows. Concratulations Margareta. Read more under Kenos puppies.


26/11 Nu har vi parat Europa med Keno. Läs mera under valpplaner./We have mated Keno with Europa. Read more under puppy plans.
          Uppdaterat under Kenos valpar med röntgen.


16/11 "Så här ser det ut hemma hos oss en lördagseftermiddag". Ser ni alla hundarna?
 
Har även satt in ett kort på Kenos valp Bläzinas Mario som ni kan se här.


11/11  Nytt kort på framsidan på Keno och Lady. Nytt kort även på framsidan av Viktor.


6/11 Nu kan vi berätta att vi varit och tagit ett nytt sperma prov på Keno och det visar på lika bra kvalite som tidigare. Ni kan se det här./We have taken a new sperm-test on Keno and it look very good. You can see the protocol here.
Har fått ett nytt kort på Gangsterluvans Olle Olympus "Mandel" som får pryda framsidan ett tag. Tack Carina./A new photo on Gangsterluvans Olle Olympus in the front.


16/10 Uppdaterat lite kort på Kenos valpar med Thelmas valpar i Finland som nu har blivit 8 veckor/ Some pictures on Kenos puppies with FINUCH ALPIGIANO BEATO BATHELMA in Finland here


11/10 Gangsterluvans Indra Isdotter tog i går sitt 2a CERT och placerat sig som 2 BTKL uppe i Sundavall. Domare var Jan Herngren. Grattis Lena och Anders. Indra är 7 år och 4 månader. Se under resultat.
Har sedan även satt in ett nytt kort på vår fodertik Ohelga här.
Nu har även Alnöitens valpar efter Keno börjat röntga och den första var fri runt om och nu håller vi tummarna för de resterande.


1/10 Ja så har årets Lidingölopp avverkats och både Anders och hans syskon deltog och kom i mål. Viktor var också med och sprang 1,7 km på tiden 8.22 sek och kom på 171 plats av ca 231 deltagare. Inte illa!! Lite kort kan ni se på Viktor sida.
Sedan har vi fått reda på att det gått väldigt bra för Ladys syskon i deras utställningsdebuter på några inoff valputställningar med både BIR och BIS 1a och2a . Keno grattar sina avkommor. Satt in ett kort på Ladys syster och bror här.


15/9 Gixa får pryda vår framsida ett tag nu. Har även satt in 2 bilder på 3 generationer på framsidan. Tyvärr måste vi meddela att Gixa är borta då hon fick en tumör i hjärtat/Werner Wix Gangsterluva "Gixa" (Kenos mother) is dead - tumor, 7 year.


1/9 I helgen åkte Anders och Viktor upp i "Åkers Skogarna" och fiskade och tältade bland myggen. Jag kom dit med lite hamburgare men åkte hem och sov med hundarna hemma! En bild på framsidan från detta.
Uppdaterat under resultat.
Keno har blivit pappa igen i Finland till 8 valpar 5 hanar och 3 tikar. Läs mera  här./ Keno has been dad in Finland you can read more here.
Har även satt in ett nytt kort på Kenos tikvalp på Bernervillans kennel och det kan ni se här.


21/8 Ja så är semestern slut!!! Men mycket roligt och trevligt har vi haft det. Först och främst har vi varit uppe i vår stuga och bara haft det bra. Ja Anders har jobbat lite med att sätta upp nytt räcke förstås och det blev jätte fint. Sedan har vi haft en del främmande och jag vill framförallt säga "EVOLUTION"!!!! Sent på natten spelades det "Pictionary" och Monika tecknade Evolution och jag "klipper det" klockrent på ca 30 sek!!!! Skickligt va!! Där kan man snacka om samförstånd och fritt tänkande!!!  Viktor och jag var även på STAR WARS utställningen som är i Ö-vik i sommar.
Sedan har vi varit en sväng upp till Byske på utställning och träffat alla trevliga människor där. Det roligaste med den utställningen var nog att Viktor ställde upp i "Barn med hund" och det gick jättebra. Han kom på delad andra plats med alla de övriga deltagare förutom hon som vann. I Byske blev Kenos valp Bermounts Ingo 1a i valpklass med HP och sedan BIM valp. Grattis Margareta!!! Tätt bakom Ingo stod Gangsterluvans Olle Olympus "Mandel" och Oskar Orädd och de såg också riktigt lovande ut. Kenos avelsgrupp vann också i Byske och ni kan se kort på den under resultat. Vi avslutade vår semester nere på "hotell Vikbolandet Åsvittinge" och bättre avslutning kan man nog inte få på sin semester!!! Tack Lena och Anders för all "uppassning" och all GOD MAT!!! och för att inte tala om bad och frukost!!! Att det dessutom gick väldigt bra för Gangsterluvans Maurice Gonzales som på sin första utställning någonsin placerade sig som 4 BHKL med CK och på söndagen blev 2 i BHKL och tog CERT gjorde ju inte att helgen blev sämre precis!!!! Grattis Kaj och Pernilla, ni kanske kommer att förstå vad ni har varit med om i framtiden!!! Satte in ett kort på honom under M-kullen. Alla Gangsterluvans hundars utställningsresultat kan ni läsa under resultat. (Maila mig om jag bommar någons resultat då det är lätt hänt) Gangsterluvans O Helga Olala blev BIM valp på söndagen med HP. Grattis Martina. Gangsterluvans Pinglan Pamela har även varit ute på sina första utställningar och skött sig väldigt bra. I Norrköping blev hon 2a i valpklass med HP.
Satt in några nya kort på Gangsterluvans Olle och Oskar här 8 månader.
Keno har även blivit pappa i Finland till 9 valpar, 5 tikar och 4 hanar.
Har även satt in ett nytt kort på våra hundar som ni kan se här. Lite nya blandade kort på Viktors sida från vår semester kan ni se på Viktor sida.


22/7 Vi har fått några kort på Gangsterluvans Holiver Corleone ca 9 år som lever och mår bara bra. Tack för de fina korten Gun det var verkligen roligt. Ni kan se ett kort här. Är det andra från H-kullen som ser detta får ni jätte gärna höra av så vi får höra hur det är med dem.


20/7 Nu har Lady fått en egen sida här.


13/7 Ja så har vi nu varit på en liten semestertripp med husvagnen och avslutade med utställning i Tvååker. Keno blev 4a i BHKL på fredagen och BIR och BIG Reserv på lördagen!! Anders ställde även Kenos dotter Brånslättens Tuttan Tvärslå som vann unghundsklassen båda dagarna och fick CK. På lördagen blev hon placerad som 3a BTKL (en placering från Cert!!!) och hennes syster Tora kom som 4 BTKL. Inte illa av Kenos döttrar!! Ni kan läsa mera under resultat. På Söndagen tog Tora sitt andra Cert i Alfta. Grattis Karl och Kajsa. Gangsterluvans O Helga Olala vann båda dagarna valp tikklassen och blev BIM valp på fredag och BIR valp på lördag.
Helgen avslutade Anders med att simma Vansbrosimmningen på 1 h och 18 min och 58 sek!! Själv var jag hemma och packade upp och vilade!!! Skönt!


5/7 Keno blev placerad 3a i Championklass på Världsutställningen i Stockholm i går. Inte illa va!!! Det var 36 Champion hanar anmälda från hela världen och 28 som ställde ut, av dessa var 10 st  från Sverige. Även hans dotter Brånslättens Tora Tandoori vann unghundsklassen bland tikarna och som därmed var bland de 3 som gick upp om Världsvinnartiteln men som kom på delad andra plats kan man säga. Grattis Karl och Kajsa. /Keno was on the 3 place in Champion class on the World Dog Show, there were 28 Champion males from the whole world. Kenos daughter Brånslättens Tora Tandoori was the winner of middleclass females.
Vi har även hämtat hem en valp efter Keno, Berntiers Lady Luck och en bild på henne kan ni se på framsidan./Berntiers Lady Luck has moved home to us, a daughter of Keno and Berntiers Front Page. You can see a picture of here on the front page.


1/7 Nu har vi hunnit varit uppe i stugan en sväng och bara haft det bra. Neo med familj kom och hälsade på. Kort kan ni se på Viktor sida. Fanya har även valpat en hanvalp se den här. Kenos Valp Brånslättens Tora Tandoori har tagit sitt första Cert. Grattis Karl och Kajsa. Ni kan se ett kort på henne här . Keno har även varit på utställning i Oslo Norge och kom 2a i bhkl. Inget Cacib denna gång tyvärr!!! Vi kommer igen med nya tag. Läs mer under resultat.
Har även satt in nya kort på Kenos valpar med Peggy och de kan ni se här.


18/6 Nu har Keno parat ytterligare en tik från Finland  FINUCH ALPIGIANO BEATO BATHELMA /Keno has mateed  FINUCH ALPIGIANO BEATO BATHELMA from Finland. Läs mera här/read more here.


16/6   Vi Gratulerar Viktor som blir 10 år i dag. Hipp hipp hurra!!! I går hade han födelsedagskalas på Sydpoolen i Södertälje. Ni kan se mera kort  på Viktor sida. Vi har även hunnit med Vätternrundan tillsammans med Anders bror Torbjörn och hans syster Ingegerd denna helg. Ja, här nedanför (bakom stolpen) ser ni det enda kortet som jag hann få på Anders!!! Jag kan säga att om han vill få markservisen nästa år också måste han lova att stanna så att jag kan få ett kort på honom. Satt nämligen ca 2 timmar och väntande och väntade på honom och sen bara svissade han förbi. Jag var "lite sur" kan jag säga!!!!! Anders tid runt var 10 timmar och 34 minuter.
 


12/6 Ja fullt upp är det,  hälsa på Kenos valpar, födelsedagskalas snart (Viktor blir 10 år), farmor och farfar på besök, , träna inför vätternrundan samt parningar, men nog går det att klämma in lite mera, så vi lånar en grävskopa och leker litegrann!!!! Det är början till vår halvt nergrävda poolen. Bra kommer det att bli när det blir klart men jag tror inte att det blir detta år!!
Nu har Keno parat Momandan Suhina Lempi från Findland/ Keno has mateed Momandan Suhina Lempi from Findland. Läs mera här/read more here.


1/6  I går var Gangsterluvans Nellie Niagara på utställning i Norrköping och placerade sig som 3 BTKL med CK. Inte illa! Grattis Lena. Läs under resultat. Vill även passa på att gratulera Kajsa som även hon var på utställning i går uppe i Piteå med Brånslättens Tora Tandoori (Keno dotter) och placerade sig 2a i BTKL med CK. Domare var Kerstin Einarsson.


30/5 Vill tacka Jane för kortet på Gangstra som i går fick en härlig fördelsedagstårta. Grattis igen!


 29/5 Ja vilken helg!!!! men så tar det nästa en vecka innan man orkar uppdatera också. Sennenhundklubben firade förra helgen 40 års jubileum och det började med årsmöte där Anders blev vald till Ordförande i klubben!!!! (ja han får väl prova ett år då, Ingmaries tankar!!!) Sedan var det två dagars utställning med hanar på lördag och tikarna på söndag och dessutom var det fest på lördagskvällen som var mycket trevlig. Ja nu till utställningen som sådan. Först hade vi Gangsterluvans Olle Olympus, "Mandel", som tog hem hela Babyklassen och blev BIR Baby med HP (7 hanar och 14 tikar i babyklass) inte illa!! Hans brorsa Oskar Orädd ställdes ut för första gången och även han skötte sig väldigt fint. Vi ställde också deras syster O Helga och hon fick HP men blev oplacerad. Keno slutade som 4a BHKL. På söndagen ställdes tikarna och då tog Gangsterluvans Nobla Nicolette hem Certet och placerade sig som 2a i BTKL. Inte illa. Grattis till Gunilla och Lena. Syster Gangsterluvans Nellie Niagara placerade sig som 3a i Ökl. med CK. (I öppen klass ställdes 30 tikar ut!!!) Inte illa!!Ni kan se under resultat/ Read more under  results.
Några kort på Mandel kan ni se här och kort på N-kullen kan ni se här.
Måste även gratta Kajsa som blev reserv i BTKL med Brånslättens Tora Tandoori (Keno dotter!!) 
Passar även på att Gratulera vår första Kull G-kullen, då det fortfarande finns några i livet, på deras 11 års dag. Jätte Kul! Kram på er alla.
/ Last weekend it was the special sennen show in Karlskoga. This year it was two days due to our clubs 40 year jubilee, with males on Saturday and females on Sunday. Gangsterluvans  Olle Olympus "Mandel" won the babyclass and Keno Kanon was 4th in best male on Saturday. On Sunday Gangsterluvans Nobla Nicolette became number two in best of females and got her first certificate, her sister Nellie came as number three in openclass females. In babyclass both O Helga and Oskar Orädd performed really nice in the ring. Congratulation to all of you.


20/5 Har fått ett kort på Olle Olympus "Mandel" från utställningen som han var på i helgen. Tack Carina. Ni kan se dem här. / New pictures om Olle Olympus here.


18/5 Har nu satt ut lite bilder på Kenos valpar med Berntiers Front Page "Peggy" här.
Även satt in ett nytt kort på Dale Gudbrands Eldin Budi Unla från deras "Pinsetreffet" förra helgen under O-kullen.
O-kullen fortsätter att ha framgångar i de inofficiella valputställningarna. Nu har Gangsterluvans Olle Olympus varit och ställt ut igen och kan blev BIR och sedan BIG 3a. Grattis Carina. Men även Orre Orion har gjort debut i utställningsringen och han kom 2a av 30 babyvalpar på en inoff BMD-Club utställning i Nederländerna. Inte illa. Grattis Patricia. Se under resultat/ Read more under  results. .


12/5 Ny huvudbild på Gangsterluvans O Helga Olala 4,5 månader på framsidan. Även några huvudbilder på Kenos valpar efter Bermouth Giggi här.


9/5 Ja vilken helg!!!!!! Vi började vår resa förra onsdagen och kom till Legoland på torsdagen, självklart hade vi husvagnen med oss. Vi hade fantastiskt väder och vi fick två stycken helt gudomliga dagar i Legoland tillsammans med Viktor. Lite bilder kan ni se på Viktor sida.
Sedan avslutande vi helgen med utställning i Danmark i Hilleröd och vi kan väl säga att det blev tredje gången gillt. Keno tog Cert och blev BIR och sedan BIG 4a. Så nu är han även DKUCH och då blev han även NORDUCH!!!!
Men det är inte bara vi som har haft framgångar i utställningsringen, Gangsterluvans O Helga Olala gjorde debut och första dagen kom hon 2a med HP och andra dagen blev hon BIR och BIG 2a. Gangsterluvans Olle Olympus har även gjort debut i utställningsringen och även han blev BIR. Grattis till både Martina och Karina till de fina famgångarna./ Keno became BOB and BIG 4 in Denmark in Hilleröd, so he is now DKUCH and also NORDUCH. Gangsterluvans O Helga Olala has also been at a show and she became BOB and BIG 2 and her brother Gangsterluvans Olle OLympus has been to another show and also he was BOB. Läs mera under resultat/ Read more under  results. So Gail now you know!!!!!
Vi passar även på att gratulera Både H-kullen som blev 9 år och N-kullen som blev 2 år den 8/5.
Den 9/5 blev även Keno Kanon pappa till 7 st valpar (8 valpar födda men en död) på Berntiers kennel, 4 tikar och 3 hanar./ Keno has got 7 puppies on Berntiers kennel. Read more here.
 


24/4 I helgen var vi till Västerås på utställning och det gick ganska bra. Keno slutade som BIM. BIR blev Edets Janice. Grattis Lilian det var ni värda. Här kan ni läsa om våra hundars utställningsresultat.
Keno har nu parat Bentiers Fanya Fay/Keno has mateed Bentiers Fanya Fay. Läs mera här/read more here. Tack Lina för kortet, det är tur att någon har med sig kameran på utställning i alla fall.
Tack Pernilla och Kaj för alla fina bilder på Pinglan. Ett har vi satt på vår framsida där de ser ut att mysa så med varandra.


12/4 Pinglan har nu flyttat till sitt nya hem i Borlänge. Där skall hon bo tillsammans med "KG" Gangsterluvans Maurice Gonzales med familj. Vi önskar dem all lycka i framtiden med vår lilla "Kalas Pingla". Det blir tomt nu här hemma efter henne och vi kommer att sakna henne jättemycket. Det är något speciellt med att ha bara en valp!! Ja vi släpper henne inte helt då vi sätter henne på foder. Hon har även fått en egen sida och den kan ni se här.


6/4 Ja nu har ytterligare en helg gått och vi har varit ute med husvagnen och hunnit med ganska mycket måste jag säga. Först var vi på Handbollscup i Katrineholm och jag måste bara få säga det att trots att grabbarna kom 1a från slutet, om man säger så, så borde de ha fått ett hederspris för "kämpar glädjen", för piggare och gladare pojkar o flickor får man leta efter. Några kort kan ni se på Viktor sida. Man ska komma i håg att alla lagen som de mötte var födda -97 och vi har mest -98or, -99or o -00or, så de var alltså ca 2-3 år äldre än vårt lag. Pinglan har även haft en händelserik helg då hon varit ute och åkt bil, bott i husvagn och träffat Gangsterluvans O Helga (ca 3,5 månad nytt kort här) och sedan 8 st valpar hos Lena Rydgren i Norrköping som är ca 6,5 veckor. Pinglan sov väldigt mycket på söndag kan jag tala om. Tack Lena med familj för en väldig trevlig kväll och det var jätteroligt att få se alla fina valpar.


4/4 Vi gratulerar vår M-kull som blir 3 år i dag.


3/4 Nu har Vår lilla "Kalas Pingla" blivit 8 veckor, lite nya bilder hittar ni här. Viktor har även börjat träna henne i att sitta vackert som ni kan se.
Viktor har även ställt upp i "Simtrean" där alla 3or i Strängnäs Kommun tävlar emot varandra i en staffet. Kort kan ni se under Viktor sida


1/4 Ny bild på Pinglan på framsidan.


30/3 Har lagt in några nya kort på Pinglan som hunnit bli 7v här.
I går fick vi reda på att Gangsterluvans Hella Halogen snart 9 år (8 maj) fått somna in efter att haft problem med att behålla maten och magrat mycket det sista 6 månaderna. Tack matte Karin som skickat några kort på henne från i somras som vi har lagt in under H-kullen.
 


25/3 Nytt kort på OHelga som den 23/3 blev 3 månader på framsidan. Tack Carina för korten. Även nytt kort på Pinglan på framsidan. Denna nya hundleksak höll väl ca 10 minuter efter att de andra hundarna fått tag på den.


20/3 Vi har fått främmande av påskkärringar som var på väg till Blåkulla!!!! Nu finns nya bilder ute på Pinglan här.


17/3 Gratulerar vår J-kull som i dag blir 5 år.


13/3 Nu finns nya bilder ute på Pinglan här. Det är tur att Europa är fantastisk på att leka med henne för har man inga syskon får man busa med mamma Europa och Jänta.


12/3 Gangsterluvans O Helga Olala har fått en egen sida här.


6/3 Ja nu har det gått ytterligare en vecka och nya bilder på Pinglan finns här. Anders har varit och åkt Vasaloppet igen!!!! och det var tungt och svårvallat, tror jag, men han kom i mål på tiden  7.53.20 och placering 5491, i mål kom även hans bror och syster. Viktors kusin Per åkte Vasaloppet för första gången och tog sig också i mål. Grattis Pelle!!. Vi förväntar oss att nästa år se hans tvillingbror Olle i spåret!!! 
Vi kan även berätta att Kenos valp Ture Tallkott på Brånslättens kennel är friröntgade runt om.
Keno har nu även parat Berntiers Front Page och ni kan läsa mera om detta här. / Keno have also mateed Bertiers Front Page you can read more about it here.


28/2 Nya kort på P-tiken på framsidan som denna vecka har arbetsnamnet "Pinglan Pamela" (Pamela är Viktors förslag) samt här. /New pictures on P-litter on the front-page and here.
Viktor har även varit och åkt lite slalom samt provat på ett hundspann på sportlovet, några kort finns på Viktor sida.


20/2 Nu har våra O-valpar lämnat oss och kommit till sina nya hem och vi önskar alla lycka till i framtiden. Pussa och krama dem från oss./The  O-litter has now moved to their new homes and we wish all the new families good luck in the futures. Give them a big hug and a kiss from us.
Nya kort på P-tiken kanske vårt nya "Popcorn" på framsidan. /New pictures on P-litter on the front-page.
Vi kan även berätta att vår före detta fodertik "Indra" har idag valpat hos Lena Rydgren utanför Norrköping på Geneins Kennel. Hon fick 7 hanar och 1 tik. Dessa kan ni se på hennes hemsida  http://www.geneins.se/ i morgon så fort som hon har hunnit uppdatera.


16/2 Nya kort på O-kullen insatta här. /New pictures on the O-litters  herePassar även på att gratulera K-kullen som blev 4 år den 9 februari/Congratulations to K-Litter on their 4 years day.


15/2 Nya kort på framsidan på O-kullen snart 8 veckor och P-tiken som blev 1 vecka i går. Hon mår bara bra och det gör även Europa.


11/2 Nya kort på O-kullen insatta här. /New pictures on the O-litters  here


10/2 Den 7/2 fick Europa en tikvalp, tyvärr var 2 st hanar dödfödda. Både Europa och valpen mår bara bra och växer så det knakar. / Europa got one female, unfortunately the other two puppies were born dead (males).


3/2  Några nya kort på valparna här. /New pictures on the O-litters  here. Valparna har nu fått varit ute i sin första snö och de tyckte det var jätte kul. Tyvärr fick vi inga bra bilder på detta. Vi har varit och tagit sperma prov på Keno och det ser mycket bra ut. Över 1 Miljard sperma och med 90 % motilitet (rörlighet). Ni kan se intyget här. Keno har även parat Wanakiska av Milkcreek läs mera här./We have taken a spermtest on Keno and it was very good, over 1 milliard sperm and 90% motilitet (movements). You can see it hereKeno have also mateed Wanakiska av Milkcreek you can read more about it here.
 


27/1 Några nya kort på valparna här. /New pictures on the O-litters  here. Satt in lite nya kort på Europa här. Some new pictures on Europa here. Valparna har även fått kommit ut en liten sväng och det tyckte de var bara roligt och intressant./The puppies have also been outdoors for a littel while. 


24/1 Har fått några kort på Majas andra bror Marabou kallas "Fröding" som var tagit i somras. Tack Kicki för korten och de kan ni se här./New pictures on Majas others brother Marabou (called Fröding) here. Några nya kort på valparna här. /New pictures on the O-litters  here.


20/1 Vi kan nu berätta att Europa är dräktig så nu återstår det bara och se hur många det är. Läs mera under valpplaner. Europa is pregnent. Read more here.
Nu har valparna hunnit bli 4 veckor och lite nya kort finns här. /New pictures on the O-litters  here.
Vi har även haft besök av Majas bror Maurice kallad "KG" efter den första rock-professorn (Hoppas det blev rätt). Jätte trevligt att träffa honom samt hans familj igen, han är så mysig. Ett nytt kort på honom är satt in här under M-kullen. /"Uncle" Maurice has visit us today, Maurice (called KG) is the brother of Maja and it was so nice to see him and his family again, and he is really growing up as a very nice dog, you can find a new picture of him here.


15/1 Lite nya bilder på O-kullen vid första måltiden!! De har nu flyttat ned till köket. De nya korten kan ni se  här. Viktor är fotografen på det fina kortet i närbild på framsidan/New pictures on the O-litters  here. They have tasted their first dinner and have moved down to our kitchen. 


13/1 Nu har valparna hunnit bli 3 veckor och är riktigt roliga att se på när de börjar vifta på svansen åt oss, och bita på varandra. De försöker gå framåt men ibland blir det åt sidan eller bakåt i stället. Alla mår bara bra och växer så att det knakar. Snart skall de även få "flytta" ned till köket. De nya korten kan ni se  här. /New pictures on the O-litters  here. All are doing well and they have began to walk around and play a little.


6/1-2008
Ja så är det ett nytt år!
Valparna mår bara bra och de växer så det knakar. De har nu öppnat ögonen och det ser bara bra ut. Ni kan se nya kort här./ New pictures on the O-litters  here. All are doing well and have opend there eyes .
Grattis till L-kullen som blev 3 år den 5/1. Pussa på dem alla från oss.


30/12 Nytt kort på framsidan och nya kort på valparna som nu är 1 vecka här. Alla mår bara bra och växer så det knakar. /New pictures on the O-litters  here. All are doing well.


23/12 Nu har vi slut på en väntan då Maja idag fick 3 hanar och en tik. Alla är vältecknade och mår bara bra. Kort på valparna kan ni se här. Nu väntar vi på jultomten i stället!!! Ha en trevlig jul alla vi känner. /Today Maja got four puppies, three males and one female. They all have good markings and look strong and sound. See picures here.


21/12 Vi har nu goda nyheter att berätta och det är att 2 av Kenos valpar (Tora och Tuttan) på Brånslättens kennel är friröntgade runt om. Grattis till Kajsa och Monika med familjer. Vi kan även berätta att Kenos valp Brånslättens Ture tallkott blev Nordisk JuniorVinnare på Stora Stockholm förra helgen och hans 2 systrar kom 2a (Tuttan) och 3a (Tora)  i juniorklass och HP fick de alla tre. Inte illa heller hur!!! Grattis till er alla.
Satt in nya kort på Kenos valpar med Alnöitens Jizza när de var 7 veckor här.
Vi har även varit och hälsat på Kenos valpar på Bermounts kennel. Helt ljuvliga var de. Har satt in några kort här samt ett på framsida.
Vi har även fått en julhälsning från Kenos Bror Kurri Krutrök "Aslan". Har satt in ett kort här på honom där han är ca 3,5 år. Tack för kortet Emma och Mathias, det var jätte roligt att få se honom igen.
Ja nu går vi i väntans tider både på julen och valpar. 


9/12 Vi har nu parat Dale Gudbrands Europa Unla med Doremis Watson Brad. Läs mera under  valpplaner. We have mated Dale Gudbrands Europa Unla med Doremis Watson Brad. Read more on Puppieplans


29/11 Nya bilder på Maja på framsidan samt några bilder från MHt på N-kullen. Tack Oskar och Lena för fotografierna.
Har även fått nya 2 v kort på Keno och Giggis valpar här.


19/11 Nu har vi varit hos veterinären och han konstaterade att Maja är dräktig. Så nu får vi bara hålla tummarna för att allt går vägen och att vi får en bra jul med många valpar!!!!
Har även fått kort på Keno och Giggis valpar, 1 dag, gamla finns här. Stora och rejäla ser de ut att vara. Tack Margareta.


 13/11 Nu kan vi meddela att Keno blivit pappa till 3 valpar på Bermounts kennel. 2 tikar och en hane. Grattis Margareta, kort kommer lite senare. Läs mera under Kenos parningar här. Nytt kort på BIR och BIM Veteranerna i Växjö 3/11-07 på fram sidan. Tack Madeleine Lundh för fotot.


11/11 Ja äntligen kommer jag mig för att uppdatera. Här har det både hänt roliga och tråkiga saker. Förra helgen var vi i Växjö och ställde ut och bättre kan det nog inte gå, Keno blev både BIR och BIG 1:a igen!!!!! Nellie kom Reserv i unghundsklass och sist men inte minst kom Veteranen LP I, LP II Gangsterluvans Hedvig Corleone 3:a BTKL och stod endast en placering i från sitt 3e Cert och blev BIM veteran. Det var 76 hundar anmälda. Efter Gruppfinalen drog vi i väg ned till Danmark (kom fram 23.30 till Hotellet) då vi skulle ställa där på söndag. Där gick det tyvärr inte lika bra utan Keno kom 4a med CK i öppenklass. Då togs det ett hastigt beslut att vi skulle prova och se om vi hann till BIS i Växjö!!!!!! Körde för fullt och kom 30 minuter för sent!!!!! Typiskt va!!! Tänk om Berner hade gått först i ringen då hade vi hunnit!!!!! Läs under resultat.
Så kommer vi då till det tråkiga och jag tror att det är därför som det har tagit en stund innan vi uppdaterade. På söndagen när Anders är på väg in i ringen ringer Martina och berättar att Hedvig är död!!! Ett blodkärl på hjärtat hade brustit och det i sin tur fyllde hjärtsäcken och gjorde att hjärtat stannande. Hedvig bodde hemma hos oss de första 1.5 åren så det är något speciellt band vi har till henne. Man kan säga mycket om Hedvig och hon var en personlighet som man inte glömmer i första taget. Vi tänker på dig Martina och resten av din familj, och det är verkligen ofattbart att hon är borta, hon som var så pigg på lördag. Hedvig slutade på topp och blev 8,5 år.


 29/10 Ja nu har vi haft MH på våran N-kull samt Europa. Måste passa på att tacka alla ni som ordnar MH i Karlskoga samt alla valpköpare som orkade åka ända dit för att göra MH och dessutom stannade alla kvar så att vi fick ta lite kort på dem alla samlade efteråt. Korten kommer lite senare. Dessutom förtjänar Martina och hennes familj ett extra tack som lät oss husera hos dem men även tog hand om vår son hela dagen. Ni är guld värda.
Anders har däremot inte varit med på MH eftersom han har varit och parat Gangsterluvans Maja Gulljänta i Norge med Dale Gudbrants Eldin Budi UnLa (Europas bror). Keno har även parat Cafridas Basic By Beaujolaisnouveau "Lille Blå". Ni kan läsa mera under valpplaner.


18/10 Vi har nu varit några svängar upp till norr och nu sist kom vi till den första snön. Gissa om Viktor var glad. Väl där upp gjorde vi "vinter i stuga" och firade farmor och farfars 50 Åriga bröllopsdag! Grattis än en gång. Dessutom har vi varit på utställning i Sundsvall. Läs mera under resultat.


4/10 Nu har vi satt in några kort på Kenos valpar med Alnöitens Jizza här.


2/10 Anders har nu äntligen klarat av sin Klassiker!!! = 9 mil på skidor (Vasaloppet), Vätternrundan på cykel 30 mil, Vansbrosimmet 3 km, och sist men inte minst Lidingöloppet (löpning) 3 mil!!! Allt måste göras efter varandra under ett år. Inte illa VA!!!
Har även fått ett kort från Jane Ankarbäck på 3 generationer från Gangsterluvans kennel. Kortet finns på framsidan och det är Gangstra ca 10 år och 4 månader, Indra ca  6 år och Nellie ca 1 år. Tack Jane det var jätte roligt!
 


27/9 Den 26/9 blev Keno pappa till 8 valpar på Alnöitens Kennel i Sundsvall. 8 levande valpar, 5 hanar och 3 tikar. Grattis Katrine och pussa på dem från  Keno och oss förstås!!! Bilder kommer nog framöver.


10/9 Uppdaterat på Kenos sida under parningar samt nytt kort och kritiker.


2/9 Ja nu har semestern varit och vilken semester sedan!!!!! Först Vansbrosimmet som Anders klarade galant och sedan 4 veckor uppe i norr med ombyggnation av altan på stugan. Det blev jättebra. Tack farmor och farfar samt Torbjörn för all hjälp, det var ovärderligt.
Sedan fick Viktor stanna hos farmor och farfar och vi begav oss på en helt oförglömlig resa ner till Österrike tillsammans med König och Linnea för att avsluta på det Schweiziska 100 års jubileumutställningen i Burgdorf. Alla ni som var där vet nog vad jag menar, för det var en helt otrolig upplevelse inte minst för att det gick så bra för vår egen uppfödda Gangsterluvans Keno Kanon som vann öppen klassen båda dagarna och placerade sig på delad andra plats då de endast tog ut vinnaren i unghund, öppen och championklass som tävlade om bästa hane. Båda dagarna var det över 400 Berner anmälda. Vi avslutade även helgen med en helt fantastisk "pizza middag" som Gail Taplac från USA ordnade där det kom folk från olika nationalitet från hela världen. Det är en upplevelse som man inte glömmer!!!  Det finns ytterligare personer som vi vill tacka för all hjälp och det är Roger och Ingmarie (Marabous matte och husse) som ordnade boende åt oss i Österrike i 3 nätter och som dessutom höll oss sällskap flera kvällar samt Ruth och Reinhard (valpköpare till König och Linnea) i Schweiz som lät oss bo hos dem i flera nätter och ordnade så att vi fick besöka några uppfödare i Schweiz. Tusen tack.
Sedan har Norrköping och Nyköping utställningen varit och den glömmer man inte heller i första taget då Keno blev BIR, BIG 1a och BIS reserv!!!!! i Norrköping och BIM i Nyköping. Uppdaterat under resultat.
Keno har nu även parat Alnöitens Jissa läs mera under Kenos parningar här. Katrin meddelar att Jissa verkar dräktig med en rejäl kull. Nu håller vi tummarna att allt går bra. Tyvärr fick Milkcreek tiken som Keno parade endast en dödfödd valp.
Nytt kort på Kenos valp Brånslättens Tora Tandoori och Totte Tornado här. Tora har placerats sig som BIS valp på två SSHK utställningar och blev i Ängelholm 2:a i valpklass. Grattis Karl och Kajsa.
Här nedan kommer några kort från vår resa. Klicka på korten så blir de större. Kolla in sista fotografiet, där ser man en del av alla fotografer!!!
Utsikt från rummet i ÖsterrikeGänget(König, Linnea, Anders och jag) på vandring Keno vilar på vattenstället Fr vänster vinnaren i Unghund, öppen och Championklass  Keno och Championhanen   Alla fotografer när de stod på prispallen.


26/6 Nu har även midsommar varit och vi kan glädja oss åt att vi tog rätt beslut i sista sekund att åka norrut till stugan. Strålade sol hela helgen!!!! Viktor hade med sig en kompis, Hampus, och de har fiskat, spelat boccia och cyklat hela helgen. På midsommardagen fick vi främmande av Farmor, Farfar, Ingegerd, Torbjörn och Simon som uppvaktade Viktor på hans 9 års dag. Då bjöd vi först på en "aborrmacka" (som VIktor och Hampus fiskat), sedan fika och sen lagade vi mat på "Murika'n" nere vid sjön. Lite nya kort finns under Viktor sida.
Några nya uppdateringar finns också under resultat. Har jag missat någon utställning får ni höra av er till mig så jag för in det.


19/6 Ja nu har Viktor slutat i årskurs 2. Ett kort på han och hans kompis Herman finns under Viktor sida.
Sedan har Anders avverkat Vätternrundan på cykel (300 km) i Klassikern!!! Och det gick bara bra. Både han och hans bror Torbjörn tog sig runt på 12 timmar och 14minuter. Hans syster Ingegerd tog sig runt på 14 timmar och 18 minuter. Inte illa va!!
Vi bodde på en camping 3 mil ovanför Motala (Harge Camping och Bad, kan rekommenderas). Deras start var klockan 01.00 på natten, gissa om de sov något innan starten?? Nä, inte mycket kan jag lova. Ja, jag tycker att de gjorde det väldigt bra som tog sig runt. På lördagskvällen märktes det att det behövdes sömn (i alla fall Anders!). Detta var första gången som de deltog i Vätternrundan (och sista?) och det var inte så lätt för mig att avgöra hur fort det skulle gå mellan de olika ställen så jag bommade helt enkelt Anders och Torbjörn när de passerade campingen!!! Tråkigt men jag hejade på Ingegerd desto mera. Snacka om folkfest och mycket cyklister!!! Här nedan kommer några kort.
 De 3 syskonen inför vätterrundan 07, Ingegerd, Torbjörn och Anders
Ca klockan 23.00 på natten före starten klockan 01.00.
Anders innan loppet utsiken vid vägen till campingen hela dagen lång.Ingegerd vid målgången De 3 syskonen i mål Utsikten vid målet

Anders i hårdträning inför vansbrosimmet!!!!!!
Å så börjar hårdträningen inför Vansbrosimmet!!!! eller?
 


14/6 Vi kan meddela att Quiet Whisper av Milkcreek "Kajsa" som Keno parade för ett tag sedan är dräktig enligt uppfödaren Maija Ånestad. Läs mera under Kenos parningar här. KUL. Nu får vi bara hoppas att allt går bra.
 


10/6 Nu har Viktor haft sitt födelsedagskalas 9År!!! Kalaset blev en vecka tidigare pga av att den 16/6 cyklar Anders Vätternrunt och då är det inte direkt något läge för kalas precis. Ja bättre väder kan han nog inte önska sig. BAAAAADDDAde hela tiden. Några kort kan ni se under Viktor sida.
Gangsterluvans Maja Gulljänta har varit på utställning både i Norrköping och Vänersborg och vi vill gratulerar till framgångarna. På lördag blev hon inte mindre är 3:a BTKL med CK. Grattis Ia och Lena. Ni kan läsa mera under resultat.
Gratulerar även I-kullen som blir 6 år den 12/6.


3/6 Nya röntgen resultat under N-kullen. Sedan har Karlskoga utställningen varit, läs under resultat.
Måste passa på att gratulera Kenos valpar till de fina utställningsresultaten. Brånslättens Tora blev BIS valp med HP och Tuttan Tvärslå som kom 2:a efter sin syster med HP och Ture Tallkott blev placerad reserv i valpklass. Keno hade även två valpar med i unghundsklass som båda placerade sig, Brånslättens Sverre Stjärnskott som fick en 1a och kom 4 i Unkl och Sally Salut som fick en 1a och kom 4a i Unkl med HP. Grattis allihopa.


29/5 Nu har Gangsterluvans Goa Moa också hört av sig och att hon mår bara bra. Tack matte Ann-Christine i Karlskoga för den fina bilden på Moa. Den finns nu på framsidan men även under G-kullen.
Nu kom det även ett mail från Gambler som mår bra för sin ålder. Jättekul och tack för kortet Lena som finns på första sidan men även under G-kullen.
Nu har 4 stycken ur G-kullen hört av sig och de mår bra allihopa.

29/5 Nu vill vi passa på att Gratulera våra första valpar som blir 10 år idag (den 28/5) med bilder på kullen samt två av dem på framsidan som vi vet fortfarande lever och mår bra. Hör gärna av er ni som har/hade någon i G-kullen om ni ser detta.
Vi har även börjat få in lite officiella röntgen resultat på N-kullen och tyvärr måste vi meddela att vår Foder tik Nellie har D-höft med pålagring!!! JÄTTE TRÅKIGT!! Inte nog med detta så har hon även haft oturen och skadat en baktass väldigt illa (med en kraftig infektion som inte ens veterinären kan säga vad hon fått den av) som har varit svår att sy ihop. De funderar på att ev. offra en tå för att få ihop det, men nu när hon har fått rätt penicillin får vi hålla tummarna att det inte behövs. Fler röntgenresultat är på gång. Läs under N-kullen.
Har även satt in ett kort på Nero när han är 1 år under N-kullen


20/5 Nu även ett kort på Gangsterluvans Hedvig som tog Cert och Blev BIM i går i Hässleholm på framsidan men även på hennes egen sida. Dåligt väder var det tydligen också men för Hedvig och Martina var det nog bara solsken!!!!!Grattis än en gång.


19/5 I helgen har det varit dubbelutställning i Hässleholm. Marabou, Maja och Hedvig var och ställde ut från våran kennel och de skötte sig väldigt fint allihopa. Det var ca 75 hundar anmälda. Ett extra Grattis till Hedvig som gick i Veteranklass och blev inte mindre än BIM!!!!!!!! och tog dessutom sitt andra Cert!!!!!!! Inte illa och ett jätte stort grattis till er båda, det är ni väl värda. Läs mera under resultat.


13/5 Tack Lena och Susanne för de nya 1 års bilderna på Nellie och Newton. Det är alltid lika roligt att få korten. Har satt in några bilder här och på Nellies egen sida.
Nu har Europa debuterat i utställningsringen i Sverige och det slutade med en 1:a och sedan placerade hon sig som nummer 2 i juniorklass i Österbybruk. Inte illa va och dessutom är hon helt på väg ur päls. Det var 7 stycken anmälda i juniorklass och endast 3 st som fick ettor. Jag åkte hem och borstade henne efter utställningen och jag lovar att det blev minst 3 stora kassar med päls!!!!! Gud vad skönt det var då det har sett ut som en heltäckningsmatta hemma hos oss den sista veckan. Keno blev 3a i championklass men han är också totalt urfälld. Läs mera under resultat.
Viktor har även börjat att träna fotboll och i dag debuterade han i en fotbollsmatch mot Assyriska (det var egentligen match för de som är födda 97, men då det är för få här i Åkers får även en del födda 98 deltaga). Han gjorde det jättebra och spelade högerback. Ja sedan att de förlorade med ca 10-3 det spelar inte så stor roll, i halvlek stod det 3-3, superduktigt av alla killarna. Så lite spännande var det allt, och han hade en mamma som inte kan vara tyst!!!!  Några bilder kan ni se på Viktor sida (jag hann inte ta så många kort då jag var så "inne i matchen"!!!)


6/5 Uppdaterat under resultat.
Lite nya kort under Viktor sida från påsklovet.
Keno har nu parat Quiet Whisper av Milkcreek "Kajsa". Läs mera under Kenos parningar här.

Vi vill även passa på att GRATULERA 3 av våra valpkullar som är födda i Maj månad.
Först har vi två kullar som råkar dessutom vara födda på samma dag den 8/5 och det är H-kullen som blir 8 år (nyblivna VETERANER efter de nya reglerna) och N-kullen som blir 1 år. För dessa väntar den "hemska röntgen". Nu håller vi tummarna!!!!!!
Sedan kommer vår allra första kull G-Kullen som den 29/5 blir 10 ÅR. Inte illa va!? Vi har fortfarande mycket kontakt med två av dessa hundar (Gangstra och Geisha) som fortfarande är pigga. Det vore roligt att få höra ifrån de andra också om ni läser detta. Slå gärna en signal eller skicka ett mail. Två stycken är tyvärr inte kvar i livet längre (som vi vet säkert) och det är Gräddnos som blev ca 7,5 år och Grieg ca 9,5 år.


19/4 Ja, nu har vi varit på vårt första riktiga påsklov och då drog vi iväg upp till Borgafjäll där min syster Marinette har stuga. Självklart hade vi husvagnen med oss och vi kunde stå på deras tomt trots att det var ca 1,5-2 meter snö däruppe. Helt otrooooligt var det, och det bästa av allt var att man kunde gå uppe på all snö, överallt!!! (Skare alltså.)Vädret var kanske inte det bästa men några fina dagar fick vi alla fall. Några kort kan ni se på framsidan men även några på Viktor sida. Vi åkte framför allt skoter men Anders hann även med att åka längdskidor runt fjället!!! Eller?!! Under vårt påsklov har vi även kunna följa MODO i hockeyfinalen som till slut slutade med SM-GULD!!!! Jippiiiiiii. Ni må tro det var drag i stugan när vi var ca 20 personer som hejade på samtidigt.
Tusen tack till både Marinette och Irene som ordnade middagarna utomhus 2 dagar i rad. Det var oförglömligt och jätte gott (som vanligt när ni lagar mat förstås). Tackar även Göran som ordnade middag på söndag. Jätte gott. Och Grattis till John som vann Klöverfjället runt!!!!!!!
Avslutningsvis en stor kram och ett stort tack till Marinette och Östen som lånade ut både stuga och skoter och gjorde det möjligt för oss att komma upp till de RIKTIGA Fjällen!!!! Många kramar från din syster Ingmarie med familj.
På hemvägen tog vi en sväng förbi farmor och farfar, ett mycket efterlängtat stopp för Viktor, och sista natten tillbringade vi hos Fahlens i Älandsbro. Där fick vi även träffa två av Kenos valpar med Molly, både Tuttan och Tjalle (eftersom de var hundvakt åt honom). Det var jätteroligt att få träffa dem och kort kan du se här. Vi tog även ett tre-generationskort där.
Nya bilder på Mejla här. Tack Ia.
Ny bild även på Nero här. Tack Micke.
Ny bild på Lurvas här. Tack BrittMarie.
Lite nya utställnings resultat kan ni läsa om under resultat. Grattis till Lena och Nellie som blev placerad 1:a i juniorklass och fick ett CK. Inte illa för att vara 11 månader. Sedan kom hon "6:a i BTKL".


1/4 Vill börja att gratulera alla till en Glad Påsk.
Grattis även till vår M-kull som blir 2 år den 4/4. Pussa på dem från oss.
Vi har fått några nya kort på Kenos valpar Brånslättens Ture Tallkort och Teo Teolin som ni kan beskåda här samt Sverre Stjärnskott här. Det är alltid lika roligt att följa hur de växer. Här kommer ett nytt kort på när vi började ta upp badrumsmöbeln som vi köpte för nästan 7 år sedan. Spännande var det kan jag säga när vi packade upp. Och som tur var är vi lika nöjd med den nu som när vi köpte den.
 


18/3 Måste börja med att Gratulera vår K-kull som blev 3 år i februari (bättre sent än aldrig).
Gratulerar även vår J-kull som blev 4 År den 17/3.
Här kommer även lite bilder på vårt badrum som nu är nästan helt fogad både golv och väggar. Jätte fint blev det. Nu skall vi börja på taket och sedan bära upp badkar och badrumsmöbler. ÄNTLIGEN!!!!! Duschen är ännu inte klar då vi väntar på glasskivor framför muren.
 


10/3 Tack Ia för den fina bilden på Maja som får pryda framsidan ett tag. Även tack till Kajsa på kenos valpar, bilderna kan ni se här.


6/3 Ja, så har nu årets Vasalopp varit och Anders och hans syskon tog sig i mål trots det tunga skidföret!! Inte illa gjort!! Gratulerar! Anders lyckades även med att få sig en medalj i år (till Viktors stora lycka) som ni ser på framsidan. Anders tid var 07.00.19 och kom på placering 3839. Hans bror Torbjörn kom i mål på tiden 5.59.58 och fick placering 1880. Syster Ingegerd kom in på tiden 7.52.59 och fick placering 208 av alla damer. Inte illa va?
Måste även passa på att tacka för den goda lunchen som KGs (Maurice) husse och matte ordnade med så kort varsel. Jättetrevligt och gott var det!! Nu får ni komma i håg att varje år boka in denna måndag efter Vasaloppet eftersom vi då kommer att hälsa på er!!
Även ett kort insatt på Viktor sida.
Här nedanför ser ni hur Anders systers bagage i bilen såg ut på lördagen då det var vallning på gång. Ska det vara blå, grön, klister eller???? En väska var så klart!!!
De 3 syskonens vallningsväskor!!!  Torbjörn i vallningstagen!!!   Anders på upploppet i Mora!!
 


25/2 Ja nu har sportlovet varit här nere och vi åkte iväg med Husvagnen några dagar till Högbyn. Där åkte Viktor superkälke och Anders skidor så klart!! Tränar för fullt inför Vasaloppet nästa helg. Viktor ville däremot inte åka kälke själv så både jag och Anders åkte med!!!! Jag, för min del, har nu talat om för Viktor att han nästa år måste åka själv!!!!! Det känns i höfter och rygg kan jag lova. Men KUL var det. I Högbyn har de en speciell backe för superkälkarna som man hyr och då ingår hjälm. Det bästa är att man åker liften upp igen, behövde nästan inte kliva av kälken. Några kort kan ni se under Viktor sida.
Bygget går också framåt och nu är nästan hela golvet lagt. Måste passa på att  tacka min arbetskompis Ann-Charlotte som bidragit med 2 st plattor i tegelfärg till golvet. Helt perfekt blev det. Eller hur? Färgen kommer tillbaka i muren och i den lilla bård som vi satt upp. Så småningom skall det bli träpanel bakom toaletten. Ja nu skall allt fogas också!!!!
   


10/2 Här kommer lite nya kort på Kenos valpar på Brånslättens kennel som nu har blivit 8 veckor och flyttat hem till sina nya familjer. Vi vill passa på att önska alla lycka till med sina nya valpar och pussa och krama på dem från oss. Tyvärr är det bara några kort, då "Kajsa" på Brånslättens kennel "glömde" att fota valparna vid 8 veckor!!!  Korten kan ni se här. Keno hoppas på att framöver få höra från er alla hur ni har det och växer.
Vi har även haft främmande av Brånslättens Totte Tornado som bor utanför Södertälje. Jätte roligt och trevligt att få träffa honom. Passade på att ta ett 3 generations kort som även finns på framsidan. Gixa, Keno och lilla Totte. Detta kort finns även under galleriet i fortsättningen.
Lita nya kort på hur vårt badrum framskrider här nedanför. Det är såååååå kul att se det växa fram. Undrar varför vi inte gjort det tidigare???????
väggen bakom badkaret        Dörren samt kakel runt där glasblocken skall sitta i duschen.
Väggen bakom där det kommande badkaret skall stå.                                  Den ena dörren samt kaklet runt där glasblocken i duschen skall vara.
3 speglar i stället för kakel som ni kanske ser.


5/2 Ett nytt kort på Nicolette "Nikki" under N-kullen. Rulla ned på sidan och under alla gruppbilder från Sala finns Nikki.


4/2 Vi måste tyvärr meddela att Jänta inte har några valpar. Tråkigt!!
Nu har även utställningsåret -07 börjat med Sennenutställningen i Sala så klart och vi kan inte klaga på resultaten. Keno slutade som 2:a i BHKL och vår fodertik Nellie kom på 4:e plats i valpklass med HP (ca 22 tikvalpar anmälda). 5 av 7 valpar ur vår N-kull kom och ställde ut och Newton kom även dit för att träffa alla sina syskon. Jätte kul!!! Jätte roligt att få se nästan alla samlade och att de fortfarande var så lika varandra.  Några kort på alla kan ni se under  N-kullen. Nilla och Nero ställdes ut och det gick jättebra, ännu något bättre gick det för Nellie, Nikki och Wilson som placerad sig i valpklass. Nicolette (Nikki) blev inte mindre än BÄSTA TIK VALP och sedan BIM valp med HP. Grattis Gunilla och hennes matte Lena (som Nikki bor hos). Inte illa. Nisse Nos (Wilson) placerade sig Reserv i valpklass (ca 15 hanvalpar anmälda). Grattis allihopa. Gangsterluvans Lisa var även där men tyvärr hann vi inte se henne i uställningsringen men hon fick ett 1:a pris trots att pälsen är på väg ur.  Läs mer under resultat.


22/1 Vår fodertik Nellie var förbi i helgen och vi tog ett nytt kort på henne och det kan ni se under N-kullen och på Nellies egen sida.
Här hemma håller vi på för fullt med badrummet, kaklet börjar komma upp på väggarna!!!! Det ni, efter ca 6 år så kanske det finns hopp om att det kommer att blir klart till slut!!! Några kort  kan ni se här nedanför.
tätskicktet uppe  Den tänkta duschen  äntligen kakel på gång!!!     
Tätskicktet uppe!!                                                     Den tänkta duschen!!                              Kakel på gång!!!


20/1 Jippi!!! Grattis Sally och Sverre!!!! Kenos två första valpar på Brånslättens kennel är friröntgade runt om med A-höfter. Ny bild på Sverre här och klicka sedan på mera bilder.
Gangsterluvans Nellie, Nemo och Nisse Nos har varit på en inofficiell utställning (ca 22 berner anmälda) i Nyköping förra helgen och vi får gratulera till deras resultat.


14/1 Har fått lite nya kort på Kenos valpar på Brånslättens kennel. Korten kan ni se här. Tikvalparna ligger även ute på framsidan.
Monika har även bett mig förtydliga namnet på valpen "Tuttan Tvärslå" då det finns en historia bakom detta. Varje Nyår firar vi hos familjen Fahlens i Ytterskog, tradition är att vi alltid spelar Pictionary (en skall rita och den andra skall gissa) nästan hela nyårsnatten. Det brukar sluta med att barnen vaknar på morgonen och vi inser att det är dax att krypa i säng!!!!!! Vi har alltid mycket trevligt och många skratt blir det. Det är alltid killarna mot tjejerna. Vårt motstånd brukar inte alltid vara så stort och vi tjejer kan nog kalla oss Mästaren Mästare genom alla år!!! I år bjöd vi dock på en en vinst så att de inte skall bli så ledsna men avslutade med vinst så klart!!!! (De kämpade som vanligt men för en gångs skull sken inte turen oändligt mycket över "tjejerna". Anders kommentar)
För några år sedan fick Monika ordet Tvärslå som hon skulle rita och jag skulle gissa och pojkarna var helt övertygade om att jag inte skulle klara det ordet. Monika ritade två sträck lodrätt och ett sträck vågrätt och jag ropar TVÄRSLÅ!!!!!!! Gissa om de blev snopna!!!! Efter det brukar vi kalla varandra för tvärslåna!!!!
Därför tycker jag att deras valp har fått ett ypperligt namn och det kan ju bara innebära vinst på alla sätt framöver, eller hur?!!!!!!!

Den berömda TVÄRSLÅN!!!!!


8/1 Måste bara sätta in detta ljuvliga kort på Monika i full färd med att välja valp (Kenos valpar alltså) på Brånslättens kennel. Visst ser det mysigt ut? Kortet kan ni se här.


7/1-07 Ja så har det nya året börjat och vi kan meddela att stora delar av vår julledighet tillbringade vi i vår husvagn pga av "flunsa" liknande symtom med 40 graders feber och hosta!!!!! Ja det var ju nära till allting i alla fall. Vi klarade själva julaftonen och juldagen men sedan låg vi. På juldagen fick vi möjligheten att prova Mari och Stellans nya SPA inrättning nere i källaren och det var jätte trevligt.
Det nya utställningssäsongen har nu börjat, nere i Göteborg och där kan vi gratulera vår fodertik Gangsterluvans Maja Gulljänta som blev placerad 3a i BTKL med CK. Det var inte illa för det var visst ganska många hundar där ca 85 st. Grattis Ia och Lena, man kan ju nästa inte få bättre start på året! Ni kan läsa mera under Resultat.
Vill också passa på och gratulera vår L-kull som blivit 2 år. Pussa på dem från oss och hoppas ni fick en trevlig födelsedag.
Vi har även haft främmande av Nilla Nos och ett nytt kort på henne finns under N-kullen.
Ja då vi inte får någon vinter att tala om får man leta upp efter några gamla vinterkort på framsidan. Keno ca 2 år.


21/12 God jul och Gott Nytt år vill vi önska alla våra nära och kära, valpköpare och Sennen vänner. Bild på årets valpkull N-kullen på framsidan. Hoppas ni alla får en trevlig och mysig jul.
Nya kort på Kenos valpar här.


13/12 Uppdaterat under valpplaner. Vi har nu parat SUCH Gangsterluvans Jänta af Hedvig med mest vinnande Bernerhane i Sverige 2006 S&NUCH Sv-05 Bernerdalens Pavarotti. Så nu håller vi tummarna för många valpar.
Nya kort på Bläzinas Mario på framsidan men även här. Han har nu fått flytta till sitt nya hem och vi önskar de nya ägarna lycka till med honom och pussa på honom från oss.
Nytt kort på Gangsterluvans Lingon samt Gangsterluvans Maja Gulljänta. Maja har även flyttat, till sin syster och mor som bor hos Lena och Ia utanför Enköping. Maja har även fått en egen sida här.
Ja så har även stora Stockholm utställningen varit och det kan ni läsa om under resultat. Maja och Lingon fick båda 1:or och placerade sig 2a och 3a i unghundsklass med HP (ca 15 unghundar var anmälda). Keno blev 4 i championklass.


6/12 Nu har vi fått korten på Brånslättens T-kull. Dessa kan ni se här.


30/11 Jippi! Nu har Keno blivit pappa åt en kull på 6 valpar på Brånslätten Kennel. 4 hanar och 2 tikar. Grattis Karl och Kajsa. Pussa på dem från oss.


26/11 JIPPPPPI! Vi har nu fått en ny CHAMPION nämligen Keno Kanon som nu även blev Norsk utställning Champion i helgen som var på NordiskVinnarutställningen i Hamar (Vikingaskeppet). Det var ca 100 berner anmälda och han placerade sig som 3a i BHKL. Dessutom var det vääääldigt nära att vi fick två  NUCH, då Gixa stod som nummer två för Certet och sedan också placerade sig som 3a i BTKL. Europa gjorde även sin debut i utställningsringen (dock inte i full päls) och hon fick en 2a. Läs mer under resultat. Måste även passa på att tacka så hjärtligt alla Norska Berner ägare som bjöd in oss på "Norskt Julbord", som de har som knytkalas varje år direkt efter utställningen i "Vikingaskeppet". Långbord i själva utställningsringen! En mycket trevlig tradition som vi hoppas att de kommer att fortsätta med. 
Viktor och vi har även haft besök av Mari och Stellan samt Neo denna helg vilket var väldigt trevligt. Vi var även barnvakt några timmar och detta tyckte Viktor var jättekul. Vi tror även att Neo uppskattade detta. Kolla in korten på Viktor sida.
Tackar även Lurvas "Nimbus" matte för det nya kortet. Detta kan ni se under L-kullen.
 


11/11 Vi vill börja med att tacka alla som har hjälpt oss på olika sätt, både hundvakt och bostad, för att göra det möjligt för oss att ta en liten semestertripp till Tyskland och Danmark i samband med höstlovet på skolan. Ni är ovärderliga allihopa!!! Men självklart var det även en utställning som vi kombinerade denna resa med i Danmark. Så en hund hade vi med oss i alla fall och det var konstigt lugnt på någotvis!!! När vi skulle åka på onsdagen varnades det på radion för snöstorm och kaos i hela Sverige, så vi befarade det värsta!!! Men hela tiden då vi körde genom halva Sverige hade vi strålande sol hela dagen!!!!! Konstigt! Vi hade även tur med broarna över till Danmark, för när vi åkte söderut var Stora Bält Bron avstängd pga storm. På morgonen när vi skulle åka var både Stora Bältbron och Öresundsbron öppen men strax efter vi hade passerat Öresundsbron hörde vi på radion att den var stängd pga. risk för isras!!!!  På denna resa har vi även haft lite udda sovplatser, första natten började vi med en bastu och andra natten en vinkällare!!!! Men det kan vi säga att det var inget fel på någon av dem, helt perfekta!!! Sedan var det två nätter på hotell och sista natten hade vi en hel lägenhet för oss själva. inte illa!
Keno blev placerad 4a i BHKL och stod som nummer 2 för Certet!!!!!!! Förargligt!!!! Läs mera under resultat. Ja, men man får se det från den positiva sidan att vi nu måste göra en till resa till Danmark och förhoppningsvis är Legoland öppet då (det stängde förra tisdagen). Men vi passerade Legoland och passade på att ta ett bildbevis. Kort finns under Viktor sida.
Lite nya kort på framsida samt under Kenos fotogalleri. Tack Kajsa för det otroligt vackra kortet på Sally Salut.
Gangsterluvans Nero Nobel har även varit på en inoff. utställning och vi får gratulera till BIR och BIG 3:a placering. läs mera under resultat.


29/10 Nytt kort på framsidan, vi var upp till Norrland när första snön hade kommit. Wilson (Nisse Nos) har också varit på en Inoff utställning igen och vi får Gratulera till BIR och BIS 3 placeringen, läs under resultat. Nya kort på Kenos valp här.


10/10 Så har vi varit på SShK utställning i Sundsvall. Våra hundars resultat kan ni läsa mera om under resultat. Hade husvagn med oss och på kvällen hade det ordnats en fantastiskt god middag med mycket lotterier. Tack alla ni som ordnade denna goda middag. På söndagen var det också en SKK utställning och vi hade faktiskt GLÖMT att anmäla, så för ovanlighetens skull kunde vi sitta i lugn och ro och titta på alla hundar. Sköööönt. Efter söndagens utsällning var vi en snabb sväng förbi och tittade på Bonitas lilla goooding med Keno, Bläzinas Mario. Kort på första sidan samt här.
Lite nya kort på N-kullen togs också, dessa finns under Nellies sida samt under N-kullen. Tack Newtons matte för det nya kortet. Nytt kort på Brånslättens Molly Melon under Kenos parningar.


5/10 Keno har nu fått en valp med Bonita genom kejsarsnitt! Tyvärr var det inte flera valpar men veterinären såg att det tidigare funnits många flera valpar men som av någon anledning absorberats ganska sent i dräktigheten. Valpen är en hane förstås (tycker lite synd om Berit som så gärna ville ha en tikvalp själv) men valpen mår bara bra och är hur pigg som helst.  Kort kommer lite senare.


30/9 Keno har nu parat Brånslättens Molly Melon och allt gick bara bra. Nu håller vi tummarna för att det blir många fina valpar!!! Läs mera under Kenos parningar.
Vi får även passa på att gratulera Nero Nobel som i dag gjorde debut på en inoff utställning i Ö-vik med Bravur. BIR valp och BIG 2:a (9 st i gruppen). Grattis Micke med familj. Kort finns under N-kullen.
Nisse Nos har även varit på besök hos oss idag och det är lika roligt att få se dem alla när de växer upp. Han växer så det knakar och mår bara bra. Jätte trevlig. Vi bistod med lite klo klippning och öron klippning. Tog även lite kort som ni kan se under N-kullen.
 


26/9 Vi kan nu berätta att Gissvallens Bonita (parad med Keno Kanon)  är dräktig med säkerhet då Berit har känt sparkar. Jippi!!!. Nu håller vi tummarna för att allt går bra. Läs mera under valpplaner.
Vi kan också berätta att 7 av 10 syskon till Europa är röntgade och alla är fria runt om. Känns bra!!
Vi tackar Nisse Nos "Wilson" för det fina kortet på den dagen då han fick prova på att dra, endast skaklar, och att det gick så bra. Se kortet under N-kullen.
Sedan har även Lidingöloppet varit och tyvärr fick jag bara i mål en av mina pojkar och var det Viktor som sprang 1,7 km på  8 minuter och 13 sekunder. Kom på 145 plats av 269 deltagare. Inte illa va!! Anders fick tyvärr bryta efter ca 2 mil då det inte känndes bra i kroppen. Hans bror Torbjörn tog sig naturligtvis i mål, även om han hade hoppats på en ännu bättre tid (2.35.47).
Lite kort insatta på Viktor sida samt på startsidan.
Ia och Lena har även träffat Nisse Nos "Wilson" och Nilla Nos på sennenträff. Tack för bilderna Ia. Se kort under N-kullen
 


11/9 Hipp Hipp HURRRRA! Europa är friröntgad med A-höfter. Dessutom ser det riktigt bra ut i kullen, nu får vi bara hoppas att det fortsätter. Ni kan läsa om kullen under http://www.dale-gudbrand.no/ .
Det har också varit den stora debut helgen för flera i N-kullen (Nellie, Wilson, Nemo) som har debuterat på inoff utställningar. Läs mera under resultat. Grattis allihopa.
 


2/9 Nu har även Sennenspecialen i Ängelholm varit och där kom Keno 3a i BHKL. Jänta ställdes också och fick ck i championklass men blev sedan oplacerad. Marabou ställdes också för första gången i officiellklass och fick en 1a och blev placerad 3a i juniorklass. Inte illa. Grattis Ing-Marie och Roger. Nytt kort på Marabou "Fröding" på M-kullens sida.  Resultatsidan uppdaterad.


22/8 Nu har Norrköping-Nyköping helgen också varit och vi är väldigt nöjda. Keno blev 3 BHKL på lördag i Norrköping och BIR och BIG 3:a på söndag i Nyköping.  Hans första BIG placering!!!! Hipp hipp Hurra. Av någon konstig anledning går det oftast bättre för oss i Nyköping oavsett vilken hund vi har. Vi gillar alltså Nyköping!!!. Gangsterluvans Hedvig Corleone blev 2:a i veteranklass båda dagarna med CK och Reserv i BTKL på söndag. Grattis Martina. Vill även passa på att Gratulera Doremis Zingo Basco som tog sitt första Cert på lördag och blev 2a i BHKL och BIM Veteran. Inte illa. Båda dagarna blev Möllelyckans Heidi BIM, Grattis Monika. Nya kort på framsidan från Nyköping. Kolla in den stolta "lillhusse" på bilden.
Men en trolig orsak till framgångarna denna helg beror nog till stor del på den årliga uppladdningen hos Familjen Rydgrens ute på Vikbolandet samt det trevliga sällskapet vi hade där ute. Passar även på att tacka "Nemos matte och husse" för den goda maten och sällskapet. Pussa på honom från oss och ni kan alltid låta honom ta ett dopp i poolen ute på Vikbolandet, tror jag!!!!     


17/8 Ja nu är snart hela semestern varit men man skall ej klaga. Hade kanske 5 droppar regn under tiden vi var norrut. Har hunnit med att hälsa på släkt och vänner och bara njutit av det fina vädret, fiskat m.m.. Ja, lite arbete på stugan förstås också med målning och ny bro till boa. Den årliga surströmming hann vi också med och hela Ingmaries släkt (syster och barn med respektive) var samlade. Toppenkul då det inte händer så ofta. Lite kort kan ni se under Viktor sida.
Självklart har vi hunnit med lite utställning också, Västerås på uppvägen och Byske på nervägen!!!! Läs under resultat. Passar på att Gratulera Hedvig till 2:a i BTKL och BIR Veteran i Askersund!!!!!
Keno har även parat Gissvallens Bonita och nu håller vi bara tummarna för många valpar. Se under valpplaner.
Hipp Hipp hurra vår Europa har blivit 1 år och nu väntar vi bara på röntgen om någon vecka. Utställning får dock vänta lite då hon är totalt urfälld!!!


18/7 Viktor har nu farit upp till Farmor och Farfar och vi är lämnade kvar här hemma och måste slita och släpa!!!!! Men vi har hunnit med 3 dagars utställningen i Högbo med boende på Hofors camping tillsammans med det "vanliga gänget" fast det fattades några stycken, förstås. Keno lyckades bli placerad 2 av dagarna trots sin pälslöshet. Han har tappat jätte mycket päls och jag var tveksam till om vi skulle ställa honom alls men när vi badat honom såg han inte så grå ut längre och vi brukar ju för det mesta ställa även om det fattas lite päls!! Tur var väl det. Han blev BIM en dag och 4:a i BHKL en dag. Gangsterluvans Jänta blev placerad 4:a i Championklass med CK en dag och 4:a i BTKL en dag. Grattis Lena och Ia. Men det var även debut för Gangsterluvans Maja Gulljänta i utställningsringen och det skötte hon fint. Fick ett 1:a pris och blev placerad 4:a i Unghundsklass. Inte illa.  WernerWix Gangsterluva "Gixa" fick även vara med 2 dagar och blev placerad 4:a med CK i Championklass båda dagarna.


10/7 Nu har vi fått en ny Championbild på Jänta på framsidan. KUL! N-kullen har även fått en egen sida med nya bilder från 8 veckor, både stående och sittande. Nellie har även fått en egen sida.


5/7 Nu har N-valparna flyttat till sina nya hem. Nytt kort på framsidan på N-kullen. Jag arbetar på deras egen sida, som kommer snart.
Några kort inlagda på Viktor sida på vår Poooool!

1/7 Jippi Hurra!!! Äntligen blev Gangsterluvans Jänta av Hedvig SUCH och dessutom BIM på Gotland. Domare var Redtenbacher Helmut,  Sydafrika. BIR blev någon Finsk hane som även tog certet. Det som vi tycker var extra roligt var att Ia själv ställde Jänta. GRATTIS Ia.
 


27/6 Nu har vi enats om vart poolen skall stå men vart är väääärmen och sooolen!? Men de säger att den skall komma nu till helgen. Vi får hålla tummarna. Valparna bara växer och alla mår bara bra. Nya kort under N-kullen.


19/6 Ja så har ytterligare en vecka gått och vi har hunnit med lite av varje som vanligt. Vi har även hunnit med att köpa pool och varit upp en snabbsväng till Norrland för uppvaktning av farmor som blev 75 år. Nu återstår bara att vi skall komma överens om vart poolen skall stå, vi får hoppas att det inte tar allt för lång tid så att värmen hinner försvinna!!!


13/6 Nu har vi satt in lite nya bilder på N-kullen 5 veckor samt bilder på Viktors avslutning och kalas under Viktor sida.


11/6 Nu har det varit mycket och kort kommer så småningom. Skolavslutning och födelsedagskalas har Viktor haft för sina kompisar (lite i förtid). Ja och bättre väder kan man inte önska sig.
Valparna har nu fått börja vara ute lite men det är nästan för varmt mitt på dagen. Det är pigga små varelser som gärna väcker oss redan klockan 5 på morgonen. SUCK!! Lite tidigt kanske tycker vi. Nya kort kommer snart.
Vi måste också Gratulera vår I-kull som blir 5 år i morgon den 12/6, och du Lena, Indra skall få smaka Glass som hon alltid brukar få på sin födelsedag av sin matte. Men kanske inte lika mycket, då vi måste tänka på valparna också!!!


6/6 Nu har vi hunnit varit till Geilo i Norge och firat deras 50 år med Berner. Mycket trevligt och väldigt mycket hundar kan man säga. Vi delade stuga med 4 Engelsmän och König och Linnea. Efter denna helg tror jag man kan säga att vi pratade SvEngNorska!!!!!
Vi ställde endast vår "nakenhund Keno" och är väldigt nöjd med resultatet. Han kom reserv i Vinnarklass med CK (gamla systemet som vi hade i Sverige tidigare) av ca 87 Hanhundar. Utställningsresultat ser ni under resultat.
Vi fick även se Torsteins son Dale-Gudbran´s Bartòk ToGee som är mycket lik sin pappa endast ett nummer större (jag blev riktigt rörd), han blev 3a i Vinnarklass med CK. Foto kan ni se under  fotogalleri.
Ny kort på valparna under N-kullen.
Tack Lena R som gjorde det möjligt för oss att åka till Norge trots att  vi hade valpar där hemma. Du är Guld värd.
Sista hunden i M-kullen  (Marabou) röntgad med A-höfter och fri fram. Jippi!!!! Hela kullen fria runt om med A-höfter, Toppen.


29/5 Ja så har Karlskoga utställningen varit och för vår del blev det en ovanlig kort sväng fram och tillbaka över dagen till Karlskoga. Keno debuterade i Championklass bland de stora pojkarna och det i form av "naken hund"!!! Självklart hade han fällt ur all päls när man skall börja debuten som Champion!!!!!! Han blev inte placerad men fick CK i alla fall!!! Däremot var vi ganska nära att få en till Champion då Gangsterluvans Jänta af Hedvig placerade sig som nummer 3 i BTKL av alla 96 tikar som var anmälda. Inte illa Va!!! Men tyvärr var det en annan som knep Certet, grattis Askimsvikens Humla. Ni kan läsa mera under resultat.
Lite nya kort insatta under N-kullen samt på första sidan på valparna som nu blivit 3 veckor och börjat upptäcka varandra.
Nytt kort på Kenos valp Brånslättens Sally Salut under Kenos valpars sida.
Har även fått lite nya kort på våra födelsedagsbarn Gangstra och Geisha som blir 9 år i morgon. Tack Jane och Lena.
 


25/5 Ny bild på framsida av valparna, ett litet pusskalas efter att de fått smaka köttfärs för första gången.


23/5 Vill passa på att gratulera vår första Kull, G-kullen som den 29/5 blir 9 År, Hipp Hipp hurra!!!!!. Många av dem är fortfarande i livet och nu senast fick vi ett kort på Grieg. Tack Linnea för kortet. Det är alltid lika roligt att höra från alla valpköpare och då speciellt från dem som börja komma upp i åren.
Nya kort under N-kullen..
Uppdaterat under M-kullen med Maurice röntgen resultat. Jippi!!!!
Uppdaterat under Resultat. Jänta har varit till Hässleholm och kom 4 i BTKL med CK. Grattis, Grattis.
Vill även passa på att tacka Lena för hjälpen och då även för den goda maten!!!! Du är toppen.


  16/5 Ja nu kommer lite nya bilder på vår N-kull som nu har blivit 1 vecka. Alla mår bara bra och växer så det knakar. Nya kort under Valpar nu.
Vill också passa på att tacka både Lena och Ia och då framför allt Ia som var hos valparna under hela lördagen då vi hade MH. Ni är TOPPEN!!!
Lite nya kort även på framsidan av valparna. Visst är de söta. Yyyyyyylar efter mat ser det ut som och tänk att "Keno" kunde smyga sig in på kortet också!!!!! Ja, viss likhet finns det i alla fall.


15/5 I helgen har vi varit i Karlskoga och genomfört MH (mentalbeskrivning) på både L- och M-kullen med bra resultat och alla blev godkända på skottet. Vi vill passa på att tacka alla valpköpare som ställde upp och kom till Karlskoga. Ni är guld värda. Det var jätte roligt att få se alla valpar tillsammans igen. Vill även passa på att tacka alla så hjärtligt mycke för att ni ställde upp och arrangerade MHt för Gangsterluvans hundar och även för den goda maten. Idag har även valparna blivit 1 vecka men ni får nog vänta någon dag till på nya färska kort.


9/5 Äntligen har vår N-Kull kommit och det blev 3 tikar och 4 hanar. Valpningen gick bara bra och alla mår bara bra. Kort kan ni se under Valpar nu.


7/5 Ja nu går vi i väntans tider, Indra har valpar det vet vi med säkerhet (sparkar för fullt) och hon beräknas valpa någon gång från nu och framåt.
Gratulerar vår H-kull som fyller "veteran" alltså 7 år den 8/5. Hipp Hipp Hurra!
Uppdaterat med lite nya bilder från vår påsksemester uppe i stugan i norr, under Viktor sida. Känns lite konstigt att sätta in kort från påsk (dock inte så länge sedan) med så mycket snö, nu när häggen börjar slå ut här nere och det grönskar för fullt.


2/5 Nu har två stycken i M-kullen röntgats, Mejla och Maja, och vi kan med glädje berätta att båda är fria runt om med A-höfter. Grattis!!!
Uppdaterat lite varstans, ny bild på alla våra hundar under våra hundar, WernerWix Gangsterluva "Gixa", Åskbergets Gry "Jänta".


25/4 Nya bilder på framsidan av vår nya SUCH. Tänk att nu har vi fått vår första utställnings champion i kenneln och det är verkligen jätte kuuul. Domare var Bengt-Åke Bogren.


23/4 Idag blev Gangsterluvans Keno Kanon, vid SKK's utställning i Västerås, Svensk Utställnings Champion SUCH, och blev även BIR för första gången. KANOOOON KUL!


11/4 Ja så har vi nu röntgat 2 stycken ur M-kullen (Maja och Mejla) och nu håller vi bara tummarna för att det såg bra ut. Här nere har all snö försvunnit och tussilago och snödroppar börjar synas lite varstans. Skööönt. Just nu önskar jag också att vi inte hade så många äppelträd då de måste klippas som ni vet. Dessutom är gräsmattan mera som en "leråker" och det är inte det bästa för hundarna!!! eller skall jag kanske säga för oss människor. Dammsuga och torkar golv flera ggr per dag men inte syn det inte!!! (Nä, tacka vet jag en halvmeter snö och -4 grader. Ha Ha)
Har satt in några nya bilder på systrarna M på deras sida.


2/4 Nu har Keno parat Odenhills Gaylia. Nu får vi bara hålla tummarna att det blir många valpar där också. Nytt kort på framsidan med 4 stycken "bushundar" i köket. Ser ni leksaken? Viktor har nu börjat på Cirkus skola och det tycker han är riktigt roligt. Ni kan se ett kort på en konst på Viktor sida.
Grattis till M-kullen som den 4/4 fyller 1 År. Hipp Hipp Hurra.


17/3 Grattis till både Gangsterluvans Jänta och Juliette Af Hedvig som idag blev 3 år. Jag vet att Jäntas matte har lite problem med sin dator så därför får Jänta pryda vår förstasida några dagar, hoppas det gick bra (PS lånade kort från er hemsida). Måste passa på med vinterbilderna då det snart är slut på den tiden. Har även lagt in en ny huvudbild på Garcon under valpplaner.


14/3 Äntligen ett kort på Brånslättens Sally Salut i stående 12 veckor. Kortet ser ni på första sidan, ursäkta ögonen!!


11/3 Nu har Kenos (Brånslättens) valpar blivit 12 veckor och vi har fått ett nytt kort på Kenos valp Brånslättens Sverre Stjärnskott 11 veckor, kortet finns på första sidan.


7/3 Här händer det saker igen. Först och främst har Vasaloppet avverkats och hör och häpna Anders är inte speciellt mörbultad efter det!!! Han kom i mål på placering 3 325 av ca 15 000 startade på tiden 6:54:58 trots trögt före och "si så där" spår!! Inte illa eller hur? Anders bror Torbjörn kom in på plats 2 594 och hans syster Ingegerd på plats 184, vet tyvärr inte hur många damer som ställde upp, mycket starkt gjort. Vi hade husvagnen endast 20 meter från skidspåret, och det var verkligen en upplevelse och se alla dessa skidåkare som strömmade in ända tills klockan 20.00 på kvällen.
Nu, äntligen, har vi parat Indra Isdotter med Odenhills Garcon. Nu får vi bara hålla tummarna för att det blir många valpar. Läs mera under valpplaner.


1/3 Ja som ni ser på första sidan har vi haft sportlov och den tillbringade vi i Kungsberget med Husvagnen så klart. Anders ligger i hårdträning inför vasaloppet som ni ser, men han körde även en tävlig i Högbo (5mil).Bild insatt på Viktor sida. Jag hade även tänkt att jag skulle åka lite slalom men jag tror det var ett omen eftersom mina slalompjäxor "föll sönder", båda två!!!! Det blev inge slalom för min del som ni kanske förstår. På hemvägen hade vi också fullt upp eftersom det var OS och vi fick lova att stanna flera gånger för att titta på detta inne i husvagnen. Måste nog ha sett lite roligt ut eftersom det i bland endast blev en liten tur på 1 mil innan vi stannade nästa gång.
 


14/2 Nu har vi även fått en bild på Brånslättens Sally Salut. Tack Tack. Visst är de fina!!! De ligger även under Kenos valpars sida.


11/2 Vi gratulerar vår K-kull som blev 2 år den 9/2 så här i efterhand. Tack Kicki för kortet på vår uppfödargrupp. Som sagt det är inte det bästa stället att fota på men kort blev det i alla fall.
Marabou har även varit på en snabbvisit. Det var jätte kul att få sen honom och lika glad och go som tidigare var han.
Kenos valpar har nu blivit 8 veckor och Sverre har kommit till sitt nya hem låååångt norrut. Tack för de fina bilderna vi fått från hans husse och matte. Sally blir kvar på Brånslättens kennel men de har tyvärr problem med sin dator så vi får vänta på några kort från henne. Bilder under Kenos valpars sida.


8/2 Ja nu har Sala utställningen varit och resultaten kan ni läsa om under Resultat. Keno fick en 1:a och kom 2:a i Öppenklass med CK, sedan 4:a i BHKL och stod som nummer 2 för certet. (hans kritik går att läsa under Kenos sida). Jänta fick en 1:a och kom 2:a med CK i Öppen klass. Både Lingon och Mejla fick 2:or, så även Lukas och Luva, (ganska urfällda var de). Lisa fick dock en 1:a. Inte illa!!!! Grattis. Vi skulle kunna summera dagen som en "2:a dag" på många sätt och vis!!!!!! Det var i alla fall jätteroligt att få se alla L-kullsyskon (Lurvas var där utan att ställas, fattades gjorde bara Labero) tillsammans och hur lika dem ändå är. Vi kommer igen till nästa Sennenutställning då borde de ha mera päls. Tack allihopa att ni ställde ut och vi tar nya tag till nästa utställning. Tyvärr var det lite dålig belysning inne i ridhuset men vi försökte ta kort på hela kullen tillsammans, till och med med pappa Kalle Kalluha, som förresten tog Certet före Keno!!!! Grattis Sara!. 
Vår uppfödargrupp (Keno, Lisa. Luva och Jänta) kom på tredjeplats med HP. Var det någon som tog foto på den? I så fall får de gärna skicka det till oss. Kritiken kan ni läsa under Resultat.
BIR blev Möllelyckans Heidi och BIM Bernerdalens Pavarotti. Grattis Monika och Lisa!
  


1/2 I helgen som var slog vi "tre flugor på samma gång" i Borlänge. Vi köpte bil, Anders åkte skidor och vi hälsade på Gangsterluvans Maurice Gonzales (kort under M-kullen) som kallas "KG" efter Sveriges första Rock professor. Inte illa va! Vi bodde på en camping i Borlänge med husvagnen förstås och utanför fanns både skidspår och pulkabacke. Jättemysigt var det om jag inte hade blivit så väldigt förkyld. Jag orkade nästan inte ens titta på bilen och då är jag ganska dålig. Men äntligen har vi gjort slag i saken och inhandlat en ny bil åt mig. Det blev en FOLKABUSS!!!!! Eller man kan även säga Multivan!!! Måste passa på att tacka våra otroliga grannar som har lånat ut sin bil åt mig i flera månader. Tusen tack, ni är toppen!!! Jätteläcker är den nya bilen men Anders säger att nu är det bröd och vatten som gäller framöver!!!!  Lika roligt var det att träffa KG då vi inte träffat honom sedan leverans. Jätte fin och trevlig var han. Tack Kaj för den goda maten och sällskapet.


26/1 Gangsterluvans Luva af InKa har varit på besök och fått lite utställnings tips inför Sala utställningen. Jätte trevlig var hon och det fanns mycket likhet med sin syster Lingon. Det skall bli kul att se alla syskon tillsammans i Sala då Lingon, Luva, Lisa och Lukas skall ställa. Lurvas kommer också dit men skall ej ställas. Vi kanske kan få till ett syskonfoto!!!! Vi får väl se.
 


24/1 Nytt kort på startsidan på Kenos "Guldklimpar" som nu är ca 5 veckor och de har nu fått göra sitt första besök utomhus!!! Jag måste bara säga att jag tycker det är jätte roligt att kunna följa dem på web-kameran då vi bor så långt i från och har svårt att hälsa på så ofta som man skulle önska.
Vår familj har även haft ett annat projekt som nu äntligen är klar eller skall jag säga Viktor då det var en julklapp till honom. Han har dock fått lite hjälp av oss då det var ett "jättebygge", men jag tror att vi nästa tyckte det var lika roligt som han. Bygget kan beskådas under Viktors sida.
Idag har vi även gratulerat Anders på hans 41 års dag. Hipp Hipp Hurra!!!! Byggsåg blev det!!! Tror ni att badrummet kanske blir klart nu? Vi får hoppas på det!


13/1 Nu har vi hunnit med en sväng upp till norr igen och denna gång var vi förbi och tittade på Kenos valpar på Brånslättens kennel. De mådde bara bra och började vara mera vaken och fundera på om det inte finns en värld utanför valplådan också!!! Jätte fina var de och lite sugen blev man allt på att behålla en. Bilder ser ni under Kenos valpars sida. Tack Karl och Kajsa för att vi fick hälsa på er och den årliga lunch traditionen med julkorven (hemmagjord). Ja ni som inte fått smaka den har gått miste om något!!!.  Sedan bar det iväg till König och Linnea på middag och den var lika god som vanligt. Massor av hund snack blev det förstås.
Viktor och Anders har även åkt lite skidor (se Viktors sida) och skoter. Jag försökte läsa in mig på min julklapp en ny digital kamera. Inte illa eller hur.
Nytt kort på Europa och Keno på framsidan. Nytt kort på Gixa på hennes sida.


NYTT ÅR 2006!
5/1 Ja så har jul och nyårshelgen varit och som vanligt tog vi husvagnen och drog norrut. Eller skall vi säga att vi har "flyttat" runt hela helgen.  Vi har varit hos Farmor och farfar, mins syster och min andra systers familj och sedan Anders systers och Paradisbadet, tittat på hus, akut tandläkarbesök (Ingmarie alltså) midddag hos Sara och Magnus i Ö-vik (tack så väldigt mycket för den goda middagen som vi helt plötsligt hamnade på. Det kan nog vara så när man umgås med familjen Fahlens!!!) och för att sist men inte minst avsluta året i Ytterskog hos familjen Fahlens. Jag säger bara en sak TVÄRSLÅna är bäst!!!!! Eller hur Monika? Men de hade arbetat upp sig lite måste jag säga, vi fick ju lite motstånd i alla fall!!! Lika trevligt och gott som vanligt. Det gjorde ni bra grabbar!!!!
Grattis till alla våra valpar i L-Kullen på 1 års dagen den 5/1. Nu håller vi tummarna för röntgen. Ni har väl beställt tid?

  
Den kända Tvärslån!!!!!!                                                Juldagen hos min syster. Kolla in hennes kök!!! Ni ser bara ca halva köket!22/12-05 Ny framsida med Viktor och Europa som tar sig en liten juldans så här dagarna innan jul. Vi vill också passa på att önska alla vi känner GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR. En litet extra hälsning till våra nya och gamla valpköpare under året som varit, alltså vår L- och M-kull.
Nu finns också kort på Kenos valpar under Kenos valpars sida.
 


17/12 Ja nu har vi avverkat stora Stockholm utställningen och det är lika trevligt varje år med besök både från norr och väster. König och Linnea kom redan på fredagen och Martina och Carina på lördagen. Mycket hundprat och "avelsstrategier"!!!!!!!!
På utställningen blev Keno 4:a i BHKL med CK. Stod som nummer två för Certet!!! Men å andra sidan har han redan 5 stycken. Det var Sargas från Norge som tog hem Certet. Grattis. Vi ställde även Jänta och hon kom 2:a i Öppen klass med CK. Inte illa då det var väldigt många hundar anmälda ca 95 stycken tror jag. Nytt kort på Jänta under hennes sida.
Måste även passa på att tacka kusin John för barnpassning under utställningen samt den goda middagen han bjöd på efteråt. Du är guld värd!!!!
Julen närmar sig och vi har firat Lucia på skolan med Viktor. Han var tomte. Bild på framsidan.
Vi kan också meddela att Keno Kanon har i dag blivit pappa till 2 st valpar, en hane och en tik på Brånslättenskennel. Mamman heter Brånslättens Julia Julstjärna. Ni kan titta på dem på deras hemsida som har Webkamera. Spännande!!! Valpningen gick bara bra och nu håller vi tummarna för att det blir ett nytt "Stjärnsskott"!!!! Kul Va!


26/11 Idag har Lingon varit på besök och vi har satt in ett nytt kort på henne under L-kullen. Det är lika kul varje gång att få se valparna och följa hur de utvecklas. Hon är väldigt lik sin mor och jätte trevlig.
Annars har helgen mest bestått av julstädning. Samtidigt började Anders Skrapa fram skorstenen på övervåningen inne i det planerade badrummet. Vad tror ni det ledde till???? Slip och putsdamm överallt!!!! Ja det var i alla fall rent i några timmar!!!!! 
 


20/11 Ja nu har Växjö utställningen varit och resultaten kan ni läsa mera om under Resultat sidan. Keno vann Unghundsklassen med CK och sedan slutade han som nummer 6 i BHKL. Vi hade tagit husvagnen med oss och på hemvägen tog vi det lugnt och kollade in alla rastplatser efter E4:an, så att vi har koll nästa gång vi åker Söderut i mörkret och tänker övernatta efter vägen. Annars har det varit ganska lugnt här i Åkers, Anders har varit en vecka i Stora Amerika på en liten konferens med endast 34 000 deltagare. En av föreläsarna var Dali Lama. Inte illa va?
Jag har även försökt mig på att göra ett julkort för Sennenbladet utan Anders!!!! Ja, det har varit några turer kring detta och ni får väl se resultatet i tidningen.
Brånslättens Julia Julstjärna har gjort ultraljud och hon verkar dräktig, men det blir nog inte många valpar. "Jullan" har bara haft en kull tidigare och den var inte heller så stor, så vi har inga större förhoppningar denna gång heller. Huvudsaken det blir någon valp och att valpningen går bra. Vi håller tummarna. 
Nytt kort på Gangsterluvans Lukas av InKa. Tack Carina för detta.


22/10 Nu har vi en ny bild på Keno (20 mån)  på framsidan och Europa  har även fått en egen sida.16/10 Ja så har vi äntligen fått hem vår lilla "Europa", Dale Gudbrand´s Europa UnLa från Norge. Det blir spännande att se hur hon utvecklas. Hon är en tuff liten dam som inte hade några problem att komma in i vår flock. Tack Felix och Martina som hastigt erbjöd Viktor att komma och leka med Felix istället för att sitta i bilen fram och tillbaka till Norge för att hämta valpen. Vissa gör vad som helst för att få se en valp!!!!!! 
Keno har nu parat sin första tik, Brånslättens Julia Julstjärna, nu håller vi bara tummarna att det blir valpar också. Parningen gick jättebra.
Vi har även haft besök av Lurvas "Nimbus" i helgen. Jätte trevlig och han ser lovande ut. Är nu ca 9 månader och ca 62,5 cm hög och väger ca 40 kg.  Det var väldigt kul att få se honom igen.


8/10 Ny helg och denna helg har vi faktiskt också varit hemma. Helgens projekt har varit att sätta upp lite mera staket runt tomten och förhoppningsvis är det klart innan nästa helg då "Europa" kommer hem. Vi har också hunnit med en liten tur till en sjön uppe i skogen och grillat lite korv och pinnbröd. Gott.
Äntligen har vi lagt ut lite text under Tor Steins sida som vi tyvärr inte hann få in före hans bortgång. Men bättre sent än aldrig.
 


2/10  Nu har det gått ytterligare en vecka och Viktor har hunnit med KM i fri idrott för Åkers IF, Mariefreds IF var också inbjudna. Längdhopp, 60 meter och kula tävlade de i och alla resultat slogs samman. Viktor kom 5:a i sin ålders klass. Sedan blev det prisutdelning och medalj, kvällen avslutades med kokt korv och  bröd.
Helgen som varit har vi tillbringat hemma för ovanlighetens skull och Anders har  mest varit i garaget och meckat med grannens bil. (jag hade lånat den och den gick sönder, typiskt va!!!!) Viktors kompis Herman har sovit över hos Viktor för första gången och det var spännande.


26/9 Ja nu var det ett tag sedan vi skrev någonting och vi har hunnit med lite olika saker. Älgjakt, älgjakt och älgjakt!!!!! Den senaste helgen har varit väldigt hektiskt kan man lugnt säga. På fredag kväll kom Anders bror på besök och uppladdningen inför Lidingöloppet startade, pasta, pasta, Geléhallon och massor av vatten. Sedan kom lördagen och det bar iväg till Lidingöloppet och jag fick hem en väldigt sliten Anders som hade lite svårt att gå!!!!! Och detta betalar han för också!!!!! Men han var i alla fall nöjd med loppet och att han tagit sig i mål under 3 timmar. Hans tid var på 2.54.36. Majas husse och matte sprang också, husse på 2.26.28. och matte på 1.03.28 i tjejloppet (Grattis till er båda). Sedan bar det i väg direkt till Norge, närmare bestämt till Dale-Gudbrands kennel för att titta på valpar, (framme runt 3 tiden på natten) smög in och direkt i säng någon timme eller två. Sedan upp igen för att titta på valparna hela dagen och på Söndagskvällen bar det iväg hem igen!!! (hemma igen ca 01.00). Som tur var hade både jag och Viktor ledigt idag, men Anders fick stappla sig i väg till jobbet!!! Utgången av Norge resan blev att vi kommer att bli lyckliga ägare till en ny tikvalp om några veckor. Hennes namn är i alla fall Europa. (troligen nummer 5).
Viktor vågade, efter lite övertalning, prova på att köra traktor tillsammans med Stig och de hämtade höbalar. Spännande tyckte Viktor att det var.

Ny huvud bild på Mejja under Mejlassida.

Ny bild på Lurvas under L-kull.

 
E-tikarna i Norge. Nr 2, 3, 5 och 7.                                 


29/8 Ja, så har nu Sennen Specialen i Ängelholm passerat och Keno tog sitt 5:e CERT!!!!! Han placerade sig sedan som 4:a i BHKL. Gangsterluvans Mejla Gulljänta gjorde sin debut i utställningsringen med stor bravur och blev BIR BABY och sedan även BÄSTA VALP och avslutade med att bli BIS 2:a valp!!!!! Inte illa. Grattis Lena och Ia!!!! Gangsterluvans Marabou Gonzales gjorde även han debut i utställningsringen och slutade som 3:a i Babyklass med HP. Grattis Roger och Ing-Marie!!! Utställningsresultaten under Resultat.
BIR blev Macis Zam Mont Morzy och BIM Möllelyckans Jo-Jo som även tog Tik Certet. Grattis Agneta och Lola.


21/8 Viktor har nu tävlat i sin första löpartävling "BROLÖPET" ,600 meter i  Södertäljes centrum, och det var spännande. Den var inte på tid men han kom nog i mål runt 20e man av 100!!! Inte illa av honom som knappt visste att han skull springa för fullt. Sedan avslutade han med att hoppa studsmatta med livlina. Se kort under Viktors sida. Ja, Anders ställde också upp i Brolöpet men var inte helt nöjd med resultatet, kom som 115 man i mål av 500 st. tiden var 35,29 på 8 km. 

18/8 Ja, så har Viktor börjat i första klass 1a i Åkers skolan. Det var mycket spännande tyckte Viktor, fast det endast var upprop. Läxa har han redan fått!!!! Kort insatta under Viktors sida.

17/8 Ja nu har det gått ett tag sedan vi uppdaterade och vi har hunnit med lite utställningar också, läs mera under resultat sidan. Det största är nog att Keno tagit sitt tredje och fjärde CERT och blivit BIM i Nyköping i helgen, BIR blev Möllelyckans Jana. Gangsterluvans Indra Isdotter var också väldigt nära att ta sitt andra cert i Norrköping "men nära skjuter ingen hare". Vi hade en fantastisk helg hos familjen Rydgren i Norrköping. En helt underbar "camping" som bjöd på Jätte god mat och trevligt sällskap och för att inte tala om pool. Det var även flera "campare" (Martina och Carina från Karlskoga) på denna camping som naturligtvis hade samma hundras som vi. Mycket hundprat blev det och diverse funderingar kring möjliga avelshanar!!!!!
Ny kritik inlagd på Kenos sida.
Viktor har varit uppe hos farmor och farfar i en vecka och bara haft det jätte bra. Ny bild under Viktors sida. Han har varit på sin första fjällvandring tillsammans med pappa, farmor och farbror Torbjörn och sovit i tält. Han har även bestigit Skuleberget igen och besökt Rövarbyn i hällande regn!!! Men lika glad var han för det.
                                                          Nyköping 14/8
                                                       BIM Gangsterluvans Keno Kanon                BIR Möllelyckans Jana                       Domare: Arne Foss Norge


1/8  Ja, så är vår semester slut och vi måste tyvärr meddela att den har inte varit den bästa, då vi både har förlorat Tor Stein i en magomvridning (han blev ca 9,5 år) och Gixa är opererad för livmoderinflammation (livmodern var mycket stor när den opererades ut av veterinären, den vägde 2,5 kg!!!!!!).
Men det har även varit lite roligt på vår semester då vi varit nere i Göteborg en hel vecka med härliga hund- och barnkompisar samt besök på bla Liseberg, vi var 7 husvagnar som mest. Dagarna varvades med utställning och nöjen, Keno tog sitt 2a Cert på Sennenspecialen i Göteborg, nytt kort under Kenos fotogalleri, utställningsresultaten kan ni läsa mera om under resultat. Vi har även hunnit varit uppe i stugan och bara haft det jättebra bland annat fiskat (Viktor har nu blivit en riktig storfiskare) samt träffat släkt och vänner. Lite kort insatta under Viktors sida. Ja, vi hade faktiskt också ett 40 års kalas för släkten där uppe (undrar vem som har fyllt 40 ???!!!). 
 


26/6 Nytt kort på framsida från midsommaraftons kvällen.

20/6 Ja, så var var denna helg till ända med både kusin främmande med respektive och utställning i Avesta för Keno samt barnkalas för Viktor på   
        söndagen.
        Keno fortsatte med sina Reservplaceingar i BHKL på Avestautställningen. Vi gratulerar Werner Wix Hubert till Certet och Championatet men även Stenhöjdens Åskar von Wix till BIM, Bernerdalens Santa Fé till tik-certet och Bernerdalens Cayenne till BIR och sedan även BIS veteran!

16/6 Viktor fyller 7 år i dag, nya bilder på framsidan och på Viktors sida.

12/6    Grattis I-kullen på 4-årsdagen.

6/6    Nytt kort på Keno från Karlskoga tack vare Pia Magnusson (på startsidan). Några utställningskritiker inlagda under Kenos och Lingons sidor.

5/6    Keno tog sitt första Cert i helgen i Karlskoga, och han blev placerad Reserv i BHKL. Gangsterluvans Lukas af InKa blev BIM Baby, även Lisa, Lurvas och Lingon blev placerade. Utställningsresultat på våra hundar kan ni fortsättningsvis hitta under den nya Resultat sidan. Vädret var tyvärr inte det bästa i Karlskoga så det blev inga nya kort.

30/5  Nu har vår M-kull flyttat till sina nya hem. Nya kort under Kullöversikt  och M-kull samt under Valpar nu. Mejla har även fått en egen sida.

23/5  Nya kort under Valpar nu.

17/5  Kort på Keno o Kurri (Aslan) K-kull samt Valpar nu.

16/5  Keno har i helgen varit på utställning i Geilo i Norge (Berner special) och han slutade som Reserv i BHKL. Nu finns han med på Norges
         mestvinnarlista som nummer 5. Nya kort på Kenos sida.
         Keno har även varit och genomfört MH med godkänt skott. SKÖNT. Liksom hans bror Kurri Krutrök. Resultaten var otroligt likt mellan bröderna.
         Nya kort på både Keno och Kurri under K-kull

         Nya kort på Valpar nu. Samt en ny sida under Kullöversikt M-kull.

       Grattis till Bernario Ture Steinson och Bernario Tor Steinson i Finland till var sitt championat i lördags, Tor till FINUCH och Ture till SUCH. Se
         mera info på Bernarios hemsida http://personal.inet.fi/private/bernario/.

 

11/9    Nytt upplägg av Valpkullar och Kennelstatistik se istället Kullöversikt.
            Nya bilder under Viktor och Luva

9/5    Våra Hundar nu även med "tidigare hundar"

8/5    Nya valpbilder (Valpar nu!) samt nytt upplägg på Våra Hundar

7/5    Mer info om G- och H-kullarna (Valpkullar) och pimpelfiskaren Viktor

2/5    Valpar nu! nu 4 veckor gamla

28/4  Valpar nu!  och Fotogalleri och i Valpkullar börjar det på finnas "valplänkar".

25/4 Valpar nu!  och  Valpkullar

23/4 Lite justeringar + Gästbok!

20/4 Uppdaterad "Valpar nu" och "Kennelstatistik" + lite övrigt

18/4 Uppdaterad lite överallt